F5 atıyorum ama hiç fayda etmiyor. Bi bakabilir misiniz sizde nasıl gözüküyor? Steam hesabımın linki: https://steamcommunity.com/profiles/76561199219145369/
hocam çok garip bir şey var ki siteden girince: normalsen yapmadıysan hesabın başka arkadaşlarında değilse. şifreni falan değiştir herşeyi.
resimde futbolcu anime kızı var profildede
sen yapmadıysan hesabın başka arkadaşlarında değilse. şifreni falan değiştir herşeyi.
resimde futbolcu anime kızı var profildede
Videoya bakar mısınız hocam sanki sadece o fotoğraf gitmiş gibi? O fotoğraf banlanmış gibisinden.Şifreni değiş hesaba giremezsen steam desteğe yaz hesap adını e postanı ve şifreni hesabım çalınmıştır diye
Avatar çerçevesi yüzünden tüm temayı uyguluyor gibiVideoya bakar mısınız hocam sanki sadece o fotoğraf gitmiş gibi? O fotoğraf banlanmış gibisinden.
![]()
Avatar çerçevesi yüzünden tüm temayı uyguluyor gibi
Videoya bakar mısınız hocam sanki sadece o fotoğraf gitmiş gibi? O fotoğraf banlanmış gibisinden.
![]()
sanırım o fotoğrafla alakalı. Başka bir ağda deneyemem fakat telefonum var. Oradan değiştirdiğimde de bir şey olmuyor. Sadece o fotoya has gibi geldi bana. Bence Steam o fotoğrafı bir şekilde istemiyor gibiBaşka cihaz üzerinden denedinmi veya başka yerel ağ
Geminiye sordunmu hiçsanırım o fotoğrafla alakalı. Başka bir ağda deneyemem fakat telefonum var. Oradan değiştirdiğimde de bir şey olmuyor. Sadece o fotoya has gibi geldi bana. Bence Steam o fotoğrafı bir şekilde istemiyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
araştırmalarıma göre böyle bir şey ne olduğu hakkında en küçük fikrim yok. Alıntıyı görüntüle