Steam hesabım mı hacklenmiş? Bu profil fotoğrafı da ne?

ㅤkai

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
299
Normalde pp'de lemina var ama şuna bir bakın.
1773830825098.webp
1773830841753.webp

sen yapmadıysan hesabın başka arkadaşlarında değilse. şifreni falan değiştir herşeyi.
resimde futbolcu anime kızı var profildede

sen yapmadıysan hesabın başka arkadaşlarında değilse. şifreni falan değiştir herşeyi.
hocam çok garip bir şey var ki siteden girince: normal
1773831127424.webp

Ama uygulamada farklı?

Şifreni değiş hesaba giremezsen steam desteğe yaz hesap adını e postanı ve şifreni hesabım çalınmıştır diye

Şifreni değiş hesaba giremezsen steam desteğe yaz hesap adını e postanı ve şifreni hesabım çalınmıştır diye
Videoya bakar mısınız hocam sanki sadece o fotoğraf gitmiş gibi? O fotoğraf banlanmış gibisinden.

Avatar çerçevesi yüzünden tüm temayı uyguluyor gibi
avatar çerçevesini kapatıyorum deniyorum yine aynı oluyor. Sanırım hacklenmemiş. Fotoğrafla alakalı bir sıkıntı gibi geldi bana.

Başka cihaz üzerinden denedinmi veya başka yerel ağ
sanırım o fotoğrafla alakalı. Başka bir ağda deneyemem fakat telefonum var. Oradan değiştirdiğimde de bir şey olmuyor. Sadece o fotoya has gibi geldi bana. Bence Steam o fotoğrafı bir şekilde istemiyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

araştırmalarıma göre böyle bir şey ne olduğu hakkında en küçük fikrim yok.
1773833854092.webp

sanırım o fotoğrafla alakalı. Başka bir ağda deneyemem fakat telefonum var. Oradan değiştirdiğimde de bir şey olmuyor. Sadece o fotoya has gibi geldi bana. Bence Steam o fotoğrafı bir şekilde istemiyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

araştırmalarıma göre böyle bir şey ne olduğu hakkında en küçük fikrim yok. Alıntıyı görüntüle
Geminiye sordunmu hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,566
Üyeler
190,239
Son üye
ahkam
Geri