🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Çok teşekkür ederim hocam üşenmeyip cevapladığınız için.
Netlik olarak aslında görüntüdeki keskinlikten bahsetmek istemiştim.
Ofiste R27QE kullanıyorum ondan daha keskin ve parlak bir görüntüsü vardı.

Kendi açımdan genel bir toparlama yapmam gerekirse artı eksi olarak ,

Aslında
KTC de Pivot yok, ama Monitör kolum var.
KTC de Hoparlör yok, ama ses sistemim var.
KTC de Hz düşük, ama hikayeli oyun oynuyorum ve tasarım yapıyorum.

(İlave kuponlarımı kullandığım durumdaki fiyat)
KTC --- 6600tl 6 Taksit
Thunderobot--- 8800 6 Taksit (Hespiburada)

2200TL fiyat farkı.

Lanet olsun ki hala aklım KTC ye kayıyor :D...
Bir tane inceleme videosu olsa OK dicem.

Bir de aklıma takılan bir model daha var ,

MSI 27 MAG 274QPF E20 --- Sanırım bu model MSI 27 MAG G274QPF E2 (180Hz) olan modelin yeni versiyonu ancak parlaklık 300cd yazıyor.
Bu modelde 9200TL gibi bir fiyat var değer mi bilmiyorum.
Kaplama farkı olabilir. Bunu bilmek pek mümkün değil. İncelemelerde bile bahsetmiyorlar bu mevzudan. MSI Kağıtüstünde bile downgrade oluyor, hem de dahaa pahalı. MSI yerine thunderobot daha mantıklı olur. 300nit belirtilen bir monitör 450nit belirtilen bir monitörden daha iyi parlaklığa sahip olması çok uçuk bir senaryo. Belirtilen renk ve kontrast değerleri de benzer. Fazladan ödemeye değmez gibi. Bununda incelemesini görmedim. Ki 1080p versiyonu vardı bunun iyi değildi. Ben olsam giriş seviye MSI monitör almazdım. Thunderobot veya ktc alırdım. MSI orta-üst seviyede kendini gösteren bir marka.

Bir tane arkadaş philipsin bu modelinde 5defa olu pikselle karşılaşıp iade etmişti , philips daha iyi duruyor bence
Bu philips panelinde aşırı ışık sızması şikayeti var anormal yani, ben de alıp iade ettim.

Netlik kısmını pek anlamadım thunderobot da 1440p çözünürlüğe sahip. En fazla kaplaması farklıdır (genelde çok benzer veya aynı olurlar)

Thunderobot Kağıtüstünde 450nit belirtiyor. Kağıtüstünde parlaklıkta üstün. 1300:1 kontrast oranı var demişler ktc de buna yakın bir değer sunuyor incelemede. Thunderobot renk gamutunda %95 DCI-P3 demiş bu KTC den biraz daha iyi olduğu anlamına gelir (iddia bu yönde) tabi aşırı da bir fark olmaz. Thunderobot da ayrıca pivot, yükseklik ayarı ve dahili hoparlör var. Ktc de bunlar yok. Bir de thunderobot hz değeri daha yüksek.

Yani birazcık daha canlı renkler ve biraz daha iyi parlaklık
Biraz daha yüksek hz
Pivot
Yükseklik ayarı
Dahili hoparlör

Bunları sunabiliyor (Kağıtüstünde)

Bir de malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi gibi geldi bana. Tabii resimden anlamak bayağı zor.

2k bu farklar bence değer. Çok bir para değil.
Tam olarak sizinle aynı durumdayım. İkisi arasında kaldım ve hoparlör, monitör kolu bende de var ve rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Karar verebildiniz mi?

Kaplama farkı olabilir. Bunu bilmek pek mümkün değil. İncelemelerde bile bahsetmiyorlar bu mevzudan. MSI Kağıtüstünde bile downgrade oluyor, hem de dahaa pahalı. MSI yerine thunderobot daha mantıklı olur. 300nit belirtilen bir monitör 450nit belirtilen bir monitörden daha iyi parlaklığa sahip olması çok uçuk bir senaryo. Belirtilen renk ve kontrast değerleri de benzer. Fazladan ödemeye değmez gibi. Bununda incelemesini görmedim. Ki 1080p versiyonu vardı bunun iyi değildi. Ben olsam giriş seviye MSI monitör almazdım. Thunderobot veya ktc alırdım. MSI orta-üst seviyede kendini gösteren bir marka.
Hocam ben imzadaki @ahmttunc hocamın aldırdığı monitörü ikincilledim o kesin, MSI MAG 274QRFW X32 27 inç 320Hz 0.5ms stoklara girdiğinde çekmeyi düşünüyorum bir sorum olucak, 2 monitörü de DP ile kullanmak mı mantıklı ikincil lan HDMI ile kullansam mı yani bir mantığı olur mu veya farkı? Bu Thunderobotu deneyip satarım MSI MAG 274QRFW X32 27 inç 320Hz 0.5ms stoklara grince herhalde

Hocam ben imzadaki @ahmttunc hocamın aldırdığı monitörü ikincilledim o kesin, MSI MAG 274QRFW X32 27 inç 320Hz 0.5ms stoklara girdiğinde çekmeyi düşünüyorum bir sorum olucak, 2 monitörü de DP ile kullanmak mı mantıklı ikincil lan HDMI ile kullansam mı yani bir mantığı olur mu veya farkı? Bu Thunderobotu deneyip satarım MSI MAG 274QRFW X32 27 inç 320Hz 0.5ms stoklara grince herhalde
MSI ile ASUS arasında kaldım. MSI da stokta bulunamıyor. Tavsiyeniz var mı?

Evnia da mı edge litdi hocam
Evet ama 10k fiyatı var. Ucuzsa sıkıntı yok. Ama biraz üstünde mini led veya oled varken yanlarında çöp gibi kalır. Kazık fiyatlar Asus marka satıyor. Alan kazıklanır öyle söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri