🔥İndirim Gamepower Nexa HE60 Rgb Hall-Effect Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye 🔥 1399 TL 🔥

Niccolò Machiavelli

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
17
Son düzenleme:
Hiç mekanik bile kullanmadim alınır mi

Gecen cuma gaming gecesinde 1199 liraydı yüzüne bakan olmadı Türkçe Q manyetik 60 tuş çok fazla seçenek yok. Tek handikapı (bana göre handikap değil) yön tuşları kimi arıyor kimi aramıyor aynı seriden gamepower tirus he 80 var bende yön tuşları sürekli elime dolanıyor. daha önceden hala kullandığım gasket elite x var çok memnunum 2 klavyedende. Bir tanede abime aldık Tirus he80. He80 8k nexus 1k. 8k bence marketing şuan.

Gecen cuma gaming gecesinde 1199 liraydı yüzüne bakan olmadı Türkçe Q manyetik 60 tuş çok fazla seçenek yok. Tek handikapı (bana göre handikap değil) yön tuşları kimi arıyor kimi aramıyor aynı seriden gamepower tirus he 80 var bende yön tuşları sürekli elime dolanıyor. daha önceden hala kullandığım gasket elite x var çok memnunum 2 klavyedende. Bir tanede abime aldık Tirus he80. He80 8k nexus 1k. 8k bence marketing şuan.
Asıl handikapı hotswap olmaması. Bozulunca direkt çöp.

Kablolu yazıyor ama görüntüler kablosuz. Tak çıkar kullan yazılmış ama kablosuz halde kullanılmıyor sanırım. İçerikler aldatmaca gibi düzenlenmiş.

Kablolu yazıyor ama görüntüler kablosuz. Tak çıkar kullan yazılmış ama kablosuz halde kullanılmıyor sanırım. İçerikler aldatmaca gibi düzenlenmiş.
1773844896751.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...compact-mekanik-oyuncu-fiyati,1415525634.html . bunu kullanmıştım yaklaşık 5 sene götürdü sonra q ve e tuşları bozuldu . Arkadaşımda ilk veya 2. yılında 5-6 tuş bozulmuştu. fiyatına göre iyi bence
Bu Baya Eski Bir Model Hocam .

Şuanki Klavyenin Tuş Ömrü 100 Mn Neresi Mantıklıki ?

Geri