Elimdeki sermaye ile hangi işe girişebilirim

Tamam tır işinden vazgeçtim diyelim riskleri yüzünden peki ben ne yapabilirim bu parayla ben Konya Ereğli’de yaşıyorum ve burada durmak istemiyorum Antalya olur Manisa olur Aydın olur Gebze olur o tür şehirlere gitmek istiyorum aklıma şöyle bir şeyde geliyor okuldan mezun olduktan sonra kepçe oparatörlüğü için Antalya’ya gitsem diye düşünüyorum bir sene filan yağcılık yaparım sonra mesleği öğrenip ehliyetimi alırım bunsğre zarfında zaten para da birikmiş olur en az 1 2 senesi var çünkü bunların olması içim sonra da kendi kepçemi alıp ordaki şantiyelerde çalışırım diye düşündüm ya da kepçeyi kiralayadabilirimde bu sadece aklıma gelen fikirdi aylık cirosu ne kadar olur kepçenin masrafı ne olur bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani her fikre açığım şuan yeterki Ereğli’den gidebileyim gerekirse Antalya’da kendi işimi yaparım bir ustanın yanında orda çevre edinip ileriye dönük dükkanımı oraya açarım

İstanbul'a git. Her meslekte kolay iş bulursun. Antalya'da iş bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Kepçe operatörlüğü de çıraklık ile olmuyor. Öperatörlük ayrı bir meslek. Parası da baya iyi. Öperatörlük kursları var. Ve zor ve tehlikeli bir iş. Dinamitle çalışılan ortamlarda çalışmak zorundasın. Eviniz arabanız dursun yerinde. Onları kaybetmeyin. Başarısız olursan sokakta kalırsınız.

Geri