Alpha45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 889
Cihaz çıktığından beri en düşük fiyatına inmiş, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Hocam bu telefon işlerinden aşırı anlamam ama honor 400 bu fiyateyken daha pahalıya çıktı bu cihaz o zaman asla önermezdim. Yeni yıldan sonra telefon fiyatları çok saçma şekilde arttı. O sebeten makul göründü bana paylaşmak, uzun pil ömrü ve dayanıklılık isteyen bakabilir gibi geliyor bana ama ben şahsen Samsung'a yönelirim bu bütçede samsung üzmez adamı diye düşünüyorum.alpha yorumlarını severim saygı duyduğum yazarlardansın şunun fiyatını düzgün düşmeden yayınlamayalım 4 ay önce 20 bin tl düştü cihaz , bu cihazın değeri en fazla 15k üstü değil
şimdi bu konuyu ben sana daha önceden anlattım arabistana gidiş geliş + tatil + daha kaliteli ürün daha ucuza geliyor , bu cihazı 15 k indirsinler ki biz kıyaslama da haklı çıkmayalımHocam bu telefon işlerinden aşırı anlamam ama honor 400 bu fiyateyken daha pahalıya çıktı bu cihaz o zaman asla önermezdim. Yeni yıldan sonra telefon fiyatları çok saçma şekilde arttı. O sebeten makul göründü bana paylaşmak, uzun pil ömrü ve dayanıklılık isteyen bakabilir gibi geliyor bana ama ben şahsen Samsung'a yönelirim bu bütçede samsung üzmez adamı diye düşünüyorum.
Herkeste ona uğraşmaz be agam savaş var zaten milleti körfez ülkesine üstüne para versen gönderemesin şimdi vergi olanları yüksek olduğu için telefon fiyatları Türkiye'de olması gerekenden pahalı zaten tek bu tel için geçerli değil yani hocamşimdi bu konuyu ben sana daha önceden anlattım arabistana gidiş geliş + tatil + daha kaliteli ürün daha ucuza geliyor , bu cihazı 15 k indirsinler ki biz kıyaslama da haklı çıkmayalım
20k lık bir cihaz almak isteyen adam arabistana mı gidecek allah aşkınaşimdi bu konuyu ben sana daha önceden anlattım arabistana gidiş geliş + tatil + daha kaliteli ürün daha ucuza geliyor , bu cihazı 15 k indirsinler ki biz kıyaslama da haklı çıkmayalım
tatil de yapmak istiyorsa gider sana mı sorucak Allah aşkına20k lık bir cihaz almak isteyen adam arabistana mı gidecek allah aşkına![]()
instagram reelslerinden başını kaldırtatil de yapmak istiyorsa gider sana mı sorucak Allah aşkına![]()
acilen tik tok izlemeyi bırakmalısın dostuminstagram reelslerinden başını kaldır
20K'da indirimli fiyattı zaten.20ydi 19.5 inmiş çokta değil.
15K böyle bir cihazı öldürmekten farksız. A56'ya karşı özellikle batarya ve dayanıklılık olarak üstün. Kaldı ki A36 bile 16.3-17K.alpha yorumlarını severim saygı duyduğum yazarlardansın şunun fiyatını düzgün düşmeden yayınlamayalım 4 ay önce 20 bin tl düştü cihaz , bu cihazın değeri en fazla 15k üstü değil
9k ( 300 ryal indirim lansman a özel ) ya arabitan a çıkarırken iyiydi hem de en kaliteli parçalarla en üst sertifikalarla koyup hemde ne montaj ne üretimini arabistanda yapmayıp satabiliyorlar , türkiyede kdv ve ötv zamlarını vermemek için parçaların montajının bir bölümünü burada yapan honor 15 bine mi satamıcak ?20K'da indirimli fiyattı zaten.
15K böyle bir cihazı öldürmekten farksız. A56'ya karşı özellikle batarya ve dayanıklılık olarak üstün. Kaldı ki A36 bile 16.3-17K.
samsung piyasada olan 3 tekelden biri kıyaslama yanlış bir tekelle normal firma arasında fiyat farkı hep olmuştur , misal iqoo ile infinix arasındaki fiyat farkının neden 2 katı demek gibi bir şey20K'da indirimli fiyattı zaten.
15K böyle bir cihazı öldürmekten farksız. A56'ya karşı özellikle batarya ve dayanıklılık olarak üstün. Kaldı ki A36 bile 16.3-17K.