Sizce Hangi Anakartı Almalıyım?

Reaksiyon skoru
46
Gigabyte X870E Aorus Pro Wi-Fi AMD VS Asus ROG Strix X870-F Gaming Wi-Fi AMD ve Asus ROG Strix B850-E Gaming Wi-Fi AMD
bu üç kart arasından gigabyte tercih ettim çünkü amazonda 17.200 e düşmüş sizce iptal edeyim mi siparişi pişman olur muyum?

Eğer hız aşırtma tarzı işler yapacaksanız x870 serisi mantıklıdır eğer sadece oyun içinse b850 olan modeller günlük kullanım için yeterlidir. Paylaştığınız x870 modellerin aralarında çok ciddi farklar yoktur özellik olarak hepsi birbirlerine muadil faz yapıları birbirleriyle aynı sadece rog olan modelde ses kartı daha iyi diye düşünüyorum ama satın almışsınız hayırlı olsun şimdiden

Gigabyte X870E Aorus Pro Wi-Fi AMD VS Asus ROG Strix X870-F Gaming Wi-Fi AMD ve Asus ROG Strix B850-E Gaming Wi-Fi AMD
bu üç kart arasından gigabyte tercih ettim çünkü amazonda 17.200 e düşmüş sizce iptal edeyim mi siparişi pişman olur muyum?

iptal edip uğraşmaya değecek bir fark yok attığın 3 anakartta fazlasıyla iyi kartlar zaten normal oyun oynayan biri için 7-8k lık anakartlar bile gayet yeterliyken bu kartlar sorgulanamaz bile

Geri