🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

abim birkaç kere alışveriş yaptı böyle bir problem yaşamadı. Denk gelmiş olabilir bilemiyorum.
benim arkadaş getirmemeden öte aylarca bekletip1 ay üstü dağa beklememizi söyleyip talebet ettiler arkadaş kızınca direk iptal ettiler :D
oda kızdı thh verdi 2 parça aldık bir ona bir bana.
ve önceden bikere alıp 1 gün sonra iptal etiğim 1 ürün için bir ara benide banlamışlar halbuki önceden onca alışverişim olmuştu saçmalık.
komple engellemişler ne yeni eposta ne benzeri bir şey kurunca bu hatayı veriyor başkasına sordum kurup girebiliyor.
inş kazanırız diyorum normalde bir firmaya çok kızmam ama bunlar baya şımarık.
muhatap olmak istersen siteye girip mesaj atıyorsun yakında onuda kapatır duman yoluyla ulaşırız.
1773881946087.webp

Bu arada grupta bir arkadaş bunları thh ye vermişti ürün yokken satış yapıp parayı değerlendirip getirmiyorlar ve parayı kullanıyorlar diye haberiniz olsun
Durum şuydu; ileri tarihe 3 4 kez ertelendi arkadaşın alacağı ürün, isterseniz iptal edelim falanlar filanlar sonra baktı li ürünü tedarik edemiyorlar hala bir erteleme söz konusu bahsettiğiniz şikayet THH vs oldu. Ben de forumda görmüştüm. Forumdan banlanmışlar sanırım daha önce, bu arkadaşın paylaşımı üzerine cevap hakkı doğdu diyerek yeni hesapla bir kaç şey daha söylendi diye hatırlıyorum ama genel olarak arkadaşın mağduriyeti giderilmedi diye hatırlıyorum. 6 7 sayfa yorumu okumadan yazdım. Umarım sıkıntı olmaz 😅

benim arkadaş getirmemeden öte aylarca bekletip1 ay üstü dağa beklememizi söyleyip talebet ettiler arkadaş kızınca direk iptal ettiler :D
oda kızdı thh verdi 2 parça aldık bir ona bir bana.
ve önceden bikere alıp 1 gün sonra iptal etiğim 1 ürün için bir ara benide banlamışlar halbuki önceden onca alışverişim olmuştu saçmalık.
komple engellemişler ne yeni eposta ne benzeri bir şey kurunca bu hatayı veriyor başkasına sordum kurup girebiliyor.
inş kazanırız diyorum normalde bir firmaya çok kızmam ama bunlar baya şımarık.
muhatap olmak istersen siteye girip mesaj atıyorsun yakında onuda kapatır duman yoluyla ulaşırız.
Alıntıyı görüntüle
DAWNDJAWNDBJKLNWA3QKDVAW BU NEDİR ARKADAŞ ADAM ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN BANLANMIŞ

216137.webp

Bu siteyi kullanıp da bunların eline düşen kişilere çok geçmiş olsun. Siparişi iptal ettim diye ban attılar şaka gibi. Müşteriye böyle muamele çeken bir firmayı ilk kez görüyorum. Adamlar bildiğin lolita gibi trip atıp siteden banladılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,188
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri