Galatasaray şampiyonlar ligine veya etti

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
563
NTV
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında İngiltere Premier Lig temsilcisi Liverpool ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Anfield'da oynanan müsabaka, ev sahibinin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Szoboszlai, 51. dakikada Ekitike, 53. dakikada Gravenberch ve 62. dakikada Mohamed Salah kaydetti

Ben ilk yarıyı izledim. Liverpool'un attığı ilk golde Galatasaray mı hazırlıksız yakalandı, adam paylaşımı konusunda mı bir anlaşmazlık vardı bilmiyorum ama bugün Beşiktaş'ın rekoru kırılmadıysa Uğurcan Çakır'ın sayesinde.

Uğurcan ve direkler sağolsun beşiktaşın rekorunu engellediler. Gs sahada yoktu resmen üretkenlik azim inanç sıfır.

Okan Buruk'un teknik direktör olmadığını bir kez daha anlamış olduk. Senelerdir sahamızda adam akıllı yenilmeyen takım, deplasmanlarda çok ama çok zorlanıyor. Yani taraftar desteği ve oyuncuların kalitesi bazı maçları koparıyor, Okan'lık bir durum yok yani. Ki zaten bugün kadro diziliminden bir .ok anlamadığı anlaşılmıştır. Arne Slot maç önünde yaptığı röportajda Galatasaray'ın neler yapacağını öyle güzel anlattı ki, o an anladım ben turu geçemeyeceğimizi.

Lang'ın parmağı kopar, Osimhen'in kolu çatlar ve tur gider. Bu kadar olumsuzluğun içinde güneş gibi parlayan tek bir isim vardı, o da Uğurcan Çakır...

Maç’a ilgim yoktur ama yani Berbat tı kimse ne top sürenilşyor ne topu ayağında tutabiliyor ne hücum yapıyor doğru düzgün
Özelliklede fark ettim ki kimse koşamıyor liverpool Uçuo kaçıyordu

Maç’ı izlerken Sanki Galatasaray 9-12 yaşındaki mahallede top oyanayan çocuklar Liverpol İse top görüp Az oynaka eğlenek çocuklarla diyen 25-30 Yaşındaki Futbol Meraklısı Mahalle abileri gibiydi

Uğurcan olmasaydı Beşiktaş'ın 8-0 rekoru tarihe gömülürdü. Ama fena isim yaptı Uğurcan. Bu arada liverpoolun aldığı ilk penaltıda temas bile yok orada haksızlık yapıldı ama Uğurcan tuttu gene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri