GIGABYTE X870E AORUS PRO alınır mı?

Tamamdır hocam sağaolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartımı 5080 alcam
o zaman sorun yaşamazsın hocam kullanmak zorundayım diyosan umursama. ha ssd yi de baştan alacaksanız 2 tane olacak şekilde tercih edin bence

Hocam elimde 2 tane 500 lük var bi tanede 2 tb alcam
yine siz bilirsiniz ama 500 lüklerden birini okutun bence. zaten ssd ler uçtu 500 lük bi ssd hızlı da gider size de nakit olur

bende x870 auros elite anakartta 2 ssd kullanıyorum 512 ve 1tb. 512 likte windows falan var 1tb da oyunlar

yine siz bilirsiniz ama 500 lüklerden birini okutun bence. zaten ssd ler uçtu 500 lük bi ssd hızlı da gider size de nakit olur

bende x870 auros elite anakartta 2 ssd kullanıyorum 512 ve 1tb. 512 likte windows falan var 1tb da oyunlar
Eyvallah hocam

Bende dün akşam sipariş ettim kartı şimdi geldi umarım pişman olmayız. Şimdi 20 binin üstüne çıktı fiyatı

Hocam ana kartı sipariş ettim ama inceleme vidosu izlerken aklıma bişey takıldı tüm m2 ssd yuvalarını doldurunca ekran kartı pc expres x16 dan x8 hızına düşüyormuş bu performansı ne kadar etkiler
Bazı modellerde sadece 1 ssd slotu ilk pcie x16'yı etkiliyor. Her anakartta olmuyor. Tek tek bakmanı öneririm, şablon gibi bir şey oluyor hangisi birbine bağlanmış gösteriyor. Aorus Pro x870e 17 bine güzeldi. Bence acaba ICE olanı mı alayım dedim ama tuttum kendimi haha

Umarım pişman olmayız
Gigabyte alışıksanız bir şey olmaz ancak şöyle bakınca ses kartı ve interneti düşük buldum *bu fiyatına göre* Asus ve MSI 10g ve ALC4080 koyuyor. Tabii pek önemi yok sonuçta 10g destekleyecek internetimiz yok ve kulaklıkları usb girişli alıyorsanız, ses kartının usb girişlere etkisi yok. Sadece 17k da düşük buldum yoksa kozmetik ve VRM ünitesi güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri