🔥İndirim Ty'de Peşin Fiyatına 9 Taksit sistemler + sepette %7

e hepsi öyle yapıyo zaten...

trendyoldaki 50binlik cihaz geçen hafta 42bindi

x3d + 7 k değer diyorsan kafayı yemişsin hocam vesselam
hocam biri 50k biri 57k 7500X3D + 9060 XT 16 GB varsa o fiyata 9 taksitli at bende ne kadar kafayı yediğimi göreyim. :)

her şeyi biliyorsunuz. at o halde görelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar da peşin fiyatına 9 taksit yapmışlar
neler oluyorrrr
hocam 55k ya 5060 8 GB koyulmuş? :)

gidin GamersArena Trendyol veya GameGaraj Hepsiburada dan 10k ucuza peşin 9 taksitli alın.

milleti keklemeye calısmayı bırakın. Sinerji calısanısın heralde.

geçenlerde bi forumda biriyle tartıştım o geliyor aklıma...
40 binlik pc peşin fiyatına taksitle 50bin olsun diyodu. adama diyorum ki taksit seçeneklerine gir 9 taksitli 48 bin tl diyorum
adam diyo ki peşin fiyatına taksitle 50ye alacam diyo

şiimdi bütün firmalar bu vade farkını fiyata ekleyip peşin fiyatına 9 taksitle 50 bine 40 binlik pc'yi fiyatlandırırsa havale veya kredi kartına taksitsiz veya az taksitli alanlar da pahalıya alacak

hocam biri 50k biri 57k 7500X3D + 9060 XT 16 GB varsa o fiyata 9 taksitli at bende ne kadar kafayı yediğimi göreyim. :)

her şeyi biliyorsunuz. at o halde görelim.

hocam 55k ya 5060 8 GB koyulmuş? :)

gidin GamersArena Trendyol veya GameGaraj Hepsiburada dan 10k ucuza peşin 9 taksitli alın.

milleti keklemeye calısmayı bırakın. Sinerji calısanısın heralde.

son mesajıma bakarsan gömdüğümü görürsün

geçenlerde bi forumda biriyle tartıştım o geliyor aklıma...
40 binlik pc peşin fiyatına taksitle 50bin olsun diyodu. adama diyorum ki taksit seçeneklerine gir 9 taksitli 48 bin tl diyorum
adam diyo ki peşin fiyatına taksitle 50ye alacam diyo

şiimdi bütün firmalar bu vade farkını fiyata ekleyip peşin fiyatına 9 taksitle 50 bine 40 binlik pc'yi fiyatlandırırsa havale veya kredi kartına taksitsiz veya az taksitli alanlar da pahalıya alacak

son mesajıma bakarsan gömdüğümü görürsün

hocam ne alaka ya :D zaten diğer yerlerde de peşin fiyatına taksitle daha ucuza alabiliyorsun.

mesela incehesap'ta 9 taksit vermiş ama fiyatı cok yukarı cekmis.

Örnek; https://www.incehesap.com/kampanya/pesin-fiyatina-9-taksit-d7830/

Bunlardan almak yerine, su an paylastığım Ty linkinde 9 taksitli 5060 lı sistem 47.999 TL.

üstelik parça kaliteside sinerjiden iyi.

Anlatabildim mi? sen nelerrrr oluyorrr sinerjiii waoooww yapınca sanki bir şey varmış gibi yazmışsın :)

tamam işte bu arada bir tek o sistem için olacak. ama genele yayılırsa ve de trendyoldaki satıcıların ana kaynağı da incehesap sinerji vari gibi firmalar olunca tekçekim veya nakit alacaklar da pahalıya alacak demektir.

TY'de aldığın ürünü özelleştiremiyorsun mesela. ama diğerlerinde bu özgürlük var.

vaow dememin sebebi olay ironi, olay değişik yerlere gibi gidiyor diye hissediyorum

tamam işte bu arada bir tek o sistem için olacak. ama genele yayılırsa ve de trendyoldaki satıcıların ana kaynağı da incehesap sinerji vari gibi firmalar olunca tekçekim veya nakit alacaklar da pahalıya alacak demektir.

TY'de aldığın ürünü özelleştiremiyorsun mesela. ama diğerlerinde bu özgürlük var.

vaow dememin sebebi olay ironi, olay değişik yerlere gibi gidiyor diye hissediyorum
ya kanka sen ne anlatıyorsun anlamıyorum :D

Zaten sistemler artık pahalandı, firmaların elinde eski stoklar bitince, güncel maliyetler ile daha da zamlanır bence.

Ama günün sonunda, sinerji gibi yerler 9 ay taksitin maliyetini kullanıcıya yansıtıyor. Zaten vade farkı verince de aynı para capitalizm e gerek yok :D

YANİ SİNERJİ FİYATLARI TAM BİR FİYASKO, GİDİN 10K UCUZA ATTIĞIM LİNKTEN ALIN. KEKLENMEYİN.

Geri