🔥İndirim HONOR Magic 8 Lite 5G 256 GB 8 GB Ram 19.499TL

9k ( 300 ryal indirim lansman a özel ) ya arabitan a çıkarırken iyiydi hem de en kaliteli parçalarla en üst sertifikalarla koyup hemde ne montaj ne üretimini arabistanda yapmayıp satabiliyorlar , türkiyede kdv ve ötv zamlarını vermemek için parçaların montajının bir bölümünü burada yapan honor 15 bine mi satamıcak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Honor eski honor olsa satar tabii ki fakat şu an satarmı bilemiyorum. Çoğu telefonu çok zam yediğinden F/P'liği düştü(Özellikle 400 serisi). 15K olmasada değer fiyatı A56'ya çıkılmadığı sürece. Arabistan konusunu bilmediğimden o kısma araştırmadan yorum yapmayacağım.

samsung piyasada olan 3 tekelden biri kıyaslama yanlış bir tekelle normal firma arasında fiyat farkı hep olmuştur , misal iqoo ile infinix arasındaki fiyat farkının neden 2 katı demek gibi bir şey
Tekel olmasının mantığını pek anlamadım. İstese telefonları gayet makul fiyatlara satıyor. S25FE gibi örnekler var mesela.

Honor eski honor olsa satar tabii ki fakat şu an satarmı bilemiyorum. Çoğu telefonu çok zam yediğinden F/P'liği düştü(Özellikle 400 serisi). 15K olmasada değer fiyatı A56'ya çıkılmadığı sürece. Arabistan konusunu bilmediğimden o kısma araştırmadan yorum yapmayacağım.

Tekel olmasının mantığını pek anlamadım. İstese telefonları gayet makul fiyatlara satıyor. S25FE gibi örnekler var mesela.
tekel tüketicilere isterse 1 milyon avro luk cihaz çıkarır ve tüketici istesede istemesede almak zorunda olan gruptur ( bu yüzden tekelleşmenin önüne geçilmeli ) , s25 fe makul dendiği noktadaysak konu bitmiştir benim için :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,633
Üyeler
190,412
Son üye
ostamno
Geri