245kf-5070 55K vatan bayram sistem

Bağırtmayı umarım şimşek gösterir sana, hem şirketim diyorsun hem de fatura kesmiyorsun ee nasıl gelir göstereceksin bunun satışını yaptığında? Demek ki faturasını kesmeyeceksin uzatma yaptığın yasal değil umarım forumdan da uzaklaştırılırsın @Perfectshot06
Fiyatı uygun bir bilgisayara gider göstereceğim fatura ihtiyacım var alınır mı? Yazdığım için forumdan rage ban yiyeceksem o forumla işim olmaz zaten. Daha fazla uzatmanın bi manası yok polemiği.

Fiyatı uygun bir bilgisayara gider göstereceğim fatura ihtiyacım var alınır mı? Yazdığım için forumdan rage ban yiyeceksem o forumla işim olmaz zaten.
Gider göstermek şirkette kullanacağın bir ürünse olur sen elden satacağım diyorsun?
Sonra da eleştirenlere sizi bağırtan ne diyorsun, haddini bil.

Fiyatı uygun bir bilgisayara gider göstereceğim fatura ihtiyacım var alınır mı? Yazdığım için forumdan rage ban yiyeceksem o forumla işim olmaz zaten. Daha fazla uzatmanın bi manası yok polemiği.
şu vergi sistemi değişse de sizin gibi sistemi suistimal edenler bunu yapamasa artık.

Gider göstermek şirkette kullanacağın bir ürünse olur sen elden satacağım diyorsun?
Sonra da eleştirenlere sizi bağırtan ne diyorsun, haddini bil.
Uzatmaz mısın? Daha fazla polemiğe girmek istemiyorum yazdıkça cevap veriyorsun. Lütfen sus.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu vergi sistemi değişse de sizin gibi sistemi suistimal edenler bunu yapamasa artık.
Benim ödediğim vergiden haberin var mı? Boş muhabbetti uzatma lütfen.

Güzel fakat işlemci ve anakart kötü gibi ne diyorsunuz

Geçenlerde da fridayi 57500e anca verebilidim 32gb versiyonunu izmirde. Bunu 55den alıp satmak zor olabilir.

Son kullanıcı bilgisayarı olmuş alsata gitmez.

vatan sistem montajı yapmıyor sanırsam gidip mağazadan alsak montaj yaparlar mı

Alınır mı beyler, benim içime Intel işlemci ve anakart içime pek sinmiyorda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,484
Üyeler
190,221
Son üye
Furkanozy
Geri