Spider-Man Brand New Day Türkçe Fragman

Reaksiyon skoru
78

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok’un dünya çapındaki rekor kıran başarısının ardından, Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün, Peter Parker için tamamen yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Son filmde yaşanan olayların üzerinden dört yıl geçmiştir. Sevdiği insanların hayatlarından ve hafızalarından kendini kendi isteğiyle silen Peter artık tamamen yalnızdır.Artık adını bile bilmeyen bir New York’ta suçla mücadele ederken, kendini bütünüyle şehrini korumaya adamış, tam zamanlı bir Örümcek-Adam olarak yaşamaktadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar arttıkça, bu baskı onun varlığını bile tehdit eden beklenmedik bir dönüşümü tetikler. Aynı zamanda ortaya çıkan gizemli suç dalgası, onu şimdiye kadar karşılaştığı en güçlü tehditlerden biriyle yüz yüze getirir.

Tom Holland Zendaya Jacob Batalon Jon Bernthal Mark Ruffalo Michael Mando gibi oyuncular yer alıyor.

Bu sefer ki! Spiderman filmi ciddi olacakmış gibi duruyor.

Galiba Sony her evrenden biraz bir şeyler karıştırıp yeni bir Örümcek Adam hikayesi yaratmış.

+ zendaya çingenesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çizgi roman referansı verip parayı kıracaklar gibi duruyor ama hayırlısı :kekw:

Buna referans çizgi roman var mı? Benim MCU bilgim bayağı sığ olduğu için hiç bilmiyorum.

Buna referans çizgi roman var mı? Benim MCU bilgim bayağı sığ olduğu için hiç bilmiyorum.
var hocam, parça parça baya paneli canlandırmışlar, video kapağında ki sahne de bir panelden alıntı. Bende orijinal Türkçe sayı var, direk o sayının kapağını da filmde canlandırmışlar :D Hikaye çizgi romanla alakalı olmayabilir tabii orasını bilemem, sadece popüler panelleri ilgi çekmesi için canlandırmış olabilirler.

İnanılmaz Örümcek Adam 2 vibe verdi bana bu renk paleti, kullanılan animasyon kalitesi.

Tom holland dan nefret eden kaç kişiyiz
Ya Nedret etme Demiyelimde Yani Tom şansız bence Çünkü ondan önce 2 Efsane Geldi Tobey ve Andrew gibi 2 Mükemmel spidermen oynamış Yani çok üstüne gitmeyin adamın XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ zendaya çingenesi

Bak işte buna Katılıyorum Zendaya yo gerçekten seven var mı cidden ?

Tom’da bula bula zendayayımı bulmuş evlenecek anlamadım herhalde role fazla kaptırdı kendini (Şahsen zendayanın bir kaç farklı filmini izleyen biri yaklaşmaz ona ama neyse)

Bu kanalı çok seviyorum ve çok kaliteli kanaldır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri