❌İndirim Bitti! 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 - 5499 TL

1300w falan alan insanlari anlamiyorum şunu almak çok makul
Birden fazla ekran kartı kullananlar var hocam bir de bi tane alayım 10+ sene rahat takılayım kafasında olanlar var.
Birde onlar genelde az satıldığı için indirme girince sağlam giriyor. Benzer fiyata düşebiliyor. Almışken yükseğini alırsın öyle bir durumda.

1300w falan alan insanlari anlamiyorum şunu almak çok makul
Aynı kalitede benzer fiyatlarda 1300w olunca alınır tabii ki :D örnek vermek gerekirse zamanında enermax d.f X 1350w-1650w beleş fiyattan satılıyordu forumun yarısına aldırmışızdır XD

beyler oldu ki aldık ve cw çıktı.Pckolik değişim vs bu konularda nasıl

Dostlar 10 yıl garanti diyor ancak tam nasıl çalışıyor emin değilim ona dikkat edin , psu A tier kaliteli bir psu.

Şöyle 1000w modeli de indirimde bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bak ya daha bu hafta beyazına 7699₺ verdim 😂

High performance alacaktım dün. İyi ki almadım. Direk çektim. Hem üst segment hem modüler. Modüler olmasa da üst segment için 300₺ fazla vermek sıkıntı değil bence.

Dostlar 10 yıl garanti diyor ancak tam nasıl çalışıyor emin değilim ona dikkat edin , psu A tier kaliteli bir psu.

Şöyle 1000w modeli de indirimde bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bro güncel listeyi paylaşır mısın psu tieri hakkında link vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

enermax dfx revolution 1650w var benim bile alasım geldi 850 yada 1000 w :D

bro güncel listeyi paylaşır mısın psu tieri hakkında link vs

enermax dfx revolution 1650w var benim bile alasım geldi 850 yada 1000 w :D
Konuya ekleyeyim ben :D

Birden fazla ekran kartı kullananlar var hocam bir de bi tane alayım 10+ sene rahat takılayım kafasında olanlar var.
Birde onlar genelde az satıldığı için indirme girince sağlam giriyor. Benzer fiyata düşebiliyor. Almışken yükseğini alırsın öyle bir durumda.
Aynı kalitede benzer fiyatlarda 1300w olunca alınır tabii ki :D örnek vermek gerekirse zamanında enermax d.f X 1350w-1650w beleş fiyattan satılıyordu forumun yarısına aldırmışızdır XD
fiyatları o kadar düşüyorsa alınabilir tabii yüksek fiyattan alanları kast etmiştim

fsp A tier normalde (fan kalitesi(sesi değil) düşük olduğundan B+ olarak sayılıyor saçma) A- ile A arasında 1k tl ye değecek bir fark yok.
Peki sizce fsp 850w mı alınır yoksa 500₺ farkla sizin paylaştığınız 1000w mı alınır?

Ki alırsam bu ömürlük olacak muhtemelen bir daha değiştirmem.

Peki sizce fsp 850w mı alınır yoksa 500₺ farkla sizin paylaştığınız 1000w mı alınır?

Ömürlük olacaksa 1000w tabii ki.

Ömürlük istiyorsan 1000w almak daha mantıklı daha az yükte daha az ısınma ve ileride güçlü bir kart alırtsan direk takarsın.

Bu PSU + Lian Li Lancool 216 toplam 10.5kya nasıl olur 5070ti + 7800x3d setup için

Daha iyi önerisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri