Rtx 5070 mi 5060 ti 16 GB mi

yorumlara bakma sen imkanın varsa 5070 al geç amd kartla uğrasılmaz. 2 tane 5090 kullanıyor yazan arkadaşlar farkında değil ama bu olay şu an optimize değil ve çalışmalar sürüyor. 5000 serisi 16 gb herhangi bir kart yeterli olur.
ikiside iyidir hangisini alsan yeter. gidip amd kartlara yönelme.

yorumlara bakma sen imkanın varsa 5070 al geç amd kartla uğrasılmaz. 2 tane 5090 kullanıyor yazan arkadaşlar farkında değil ama bu olay şu an optimize değil ve çalışmalar sürüyor. 5000 serisi 16 gb herhangi bir kart yeterli olur.
ikiside iyidir hangisini alsan yeter ama gidip amd kartlara yönelme.
Çok bilgili birine benziyosun hocam o kadar optimize edecekleri bilgisini de içerden falan mı aldın? Bi de 5070 12gb ha haberin olsun :D

Çok bilgili birine benziyosun hocam o kadar optimize edecekleri bilgisini de içerden falan mı aldın? Bi de 5070 12gb ha haberin olsun :D
sende her yerde amd kartları savunuyorsun, senin kadar fan görmedim.. şirketin ortağı falansın herhalde ağam :D
ya bizim insanımız cok garip, adam amd kart almış diye yeni gelecek teknolojiyi kötüleyip amd kartları övüyor.
FIKRA GİBİYİZ.

sende her yerde amd kartları savunuyorsun, senin kadar fan görmedim.. şirketin ortağı falansın herhalde ağam :D
ya bizim insanımız cok garip, adam amd kart almış diye yeni gelecek teknolojiyi kötüleyip amd kartları övüyor.
FIKRA GİBİYİZ.
Aynen amd fanıyım kanka o yüzden konuya 1 tane bile amd kart önermedim hatta yorumda da bulunmadım. Hatta ne biliyo musun? Nvidia kullanıyorum kanka. İçin rahat etsin. Mobil değilsen ve gözlerini kullanabiliyosan imzada kocaman 5070ti yazıyor ama doğru ben amd fanıyım. Al azcık nvidiayı öviyin de keyfin yerine gelsin. (Dediklerim gerçek düşüncem) dlss 4 gayet güzel. Mfg de güzel. Mfgnin tek kötü yanı 60fps altında çok da iyi çalışmıyor deniyordu ama denemedim. Dlss 4 balanced moddq nativeden farkı da anlayamadım. Ray tracing de beklediğimden iyiydi amdnin net eksisi de bu. Paşa gönlün oldu mu?

Geri