Sizce bu kiza acilsam red yermiyim?

Aynı sınıftan birine açılıp red yersen birde senle ilerde dalga geçerlerse sonraki gonun " sınıfta zorbalığa ugruyorum " olur. Ozaman cok eğleniriz. Boyle sinifw giriceksn kizlar sana bakıp gulucekler dicekler iste bu o enayi. Bence açılma salla gitsn
zorbalicak biri degil ona eminim dedigim kibi küsmesinden korkuyorum

kizla 1-2 aydir tanisiyoruz ve son 1-2 haftadir baya mesajlasiyoruz. hic uzun uzadiya anlatmicam ama "sevdiginiz kizin sizden hoslandiginin 15 kaniti" gibi makalelerde falan fistan maddelerine gore bence bana karsi cokta bos degil. son 2-3 gundur daha az ve daha sakin konusmaya basladik ve acaba benden soguyormu diye korkuyorum. ikimizde utangac insanlariz. sizce acilmalimiyim bi an once o kizla sevgili olmak istiyorum. red yemekten cok korkuyorum cunku ya kuserse yada arkadaslari garipserse diye
1- Kızı buluşmaya çağır mekanı sen seç (kalabalık bir yer olsun)
2-sohbet muhabbet akışından açılıp açılamayacağını anlarsın
3- yeşil ışığı görürsen açıl

Aynı sınıfsa salla gitsin bide sınıf arkadaşlarına o şekilde bakma tavsiye sana.

"Bir şeyden ne kadar korkarsan, o şeyin gerçekleşme olasılığı o kadar artar"

zorbalicak biri degil ona eminim dedigim kibi küsmesinden korkuyorum
Ozaman acilmican kanka. Içinde tut her konuştuğun gün içini yesin. Gece yatarken aklına gelsin. Her konuştuğunda belki seviyordur diye ümitlen. Sonra yarın bir gün yanında başka çocuk gördüğünde ağlama

Ya red yesen ne olucak sınıfta konusu açılsa 1 aya unutucak zaten herkes

Kızı o kadar bekletirsen başkasını bulur. Hep boşa yazışmaktan sıkılmıştır. Ben de sıkılırdım.

11. sınıfın sonunda ben açılmıştım şuan 12yiz o kendi ben kendimce takılıyorum ret yedim inan bir şey olmuyor ilk haftalar çok takarsın sonra dersin aman boş ver diye yani yap gitsin yoksa sen ileride pişman olacaksın keşke yapsaydım diye ben yaptım ret yedim ama yaptım

daha once hic sevgilim olmadi ondan jeton biraz zor dusuyor bende boyle konularda. kiz bana iltifatta ediyo gel beraber bunu bunu yaoalimda diyo ama olmasi gereken kivam ne tam olarak bilmiyorum. sence nasil belirtiler gorursem bu is olur diyebilirim?
İltifat ediyormuş zaten birşeyler yapmak için çağırıyormuş. Git aktivite yapın birlikte. Duruma göre hal tavırlarından anlarsın zaten.

Konuşmasında sıkıntı yok. Gönlümü kaptırırsa geri dönüşü olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,500
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri