🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Fiyatı kanıtlamaya mı çalıştınız yazılar çok bulanık ben zaten kısmi görme engelliyim ben size inanmadığımı iddia etmedim 2025 yılında Kasım’da vesaire 1000 -2000 TL aralığında indirimler oldu bu fiyatlar şu an normal önemli olan sizin neyinden şikayet ettiğiniz ölü piksel sorunu milletin her markada zaten başının belası bu arada ben Amazon‘dan aldım bir ay içinde iade edilebilir Amazon‘un kendisi satıyor ama beş para etmez durumunu açıklayabilir misiniz veya siz olsanız şu anda bu segmentte hangisine para verirsiniz marka ve model olarak

Thunderobot ZF25F400L-TUR 24.5 Inç 420Hz modeli geldi 420 Hz'de çalışmadı fakat 400 hz'de Advanced OD ayarında ghosting ve sorun olmadan çalışıyor. MPRT modu falan var 1 ms oluyormuş ama parlaklık biraz az. Renkler iyi, sızma 1 kısımda var. Backlight bleeding ortalama. Coilwhine var ama ben 300+ hz her monitörde yaşadım nerdeyse
Hocam bie inceleme konusu açabilirseniz alacaklar da yararlanır

Fiyatı kanıtlamaya mı çalıştınız yazılar çok bulanık ben zaten kısmi görme engelliyim ben size inanmadığımı iddia etmedim 2025 yılında Kasım’da vesaire 1000 -2000 TL aralığında indirimler oldu bu fiyatlar şu an normal önemli olan sizin neyinden şikayet ettiğiniz ölü piksel sorunu milletin her markada zaten başının belası bu arada ben Amazon‘dan aldım bir ay içinde iade edilebilir Amazon‘un kendisi satıyor ama beş para etmez durumunu açıklayabilir misiniz veya siz olsanız şu anda bu segmentte hangisine para verirsiniz marka ve model olarak
ben zaten firma beş para etmez dedim

Thunderobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç 420Hz Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

*Kutu içeriği*

Metal/Aliminyum ayak (4 köşesinde kaydırmaz ve altta klasik sıkma vidası var.)
Sert plastik stand
1 adet Display Port kablosu
Ucunda tak / çıkar yapabildiğiniz güç adaptörü ve kablosu.
Monitör ekranı

Fiyatına göre;

Kalite ve kutu içeriği 9/10
Yapı ve malzeme kalitesi 9/10
Sağdan ve soldan bakınca normal, ölü pixel yok, ışık sızması 1 kısımda az var, backlight bleeding orta 8/10
Arayüz ve joystick kullanımı ayar seçenekleri 9/10

Kullanımım sırasında ghosting yaşamadım. OverDrive 3 adet ayar mevcut ben Advanced kullandım.
1 ms modu var, MPRT fakat parlaklık azalıyor ama kullanılabilir düzeyde.
420 Hz'de bir türlü çalıştıramadım ben overclock açınca bilgisayar kafayı yiyordu 400 Hz'de sorunsuzdu.
Coilwhine şuana dek kullandığım ve 260 Hz üzeri monitörlerde vardı sürekli bunda da var fakat kasanız 500-600 RPM çalışmadığı takdirde zor duyarsınız veya dibinizde değilse monitör.

Garanti durumu bilinmiyor tabi, etiketleri üzerinde hep Türkçe yazılar var yani TUR'dan da anlaşılacağı üzere Türkiye'ye özel üretilmiş herhalde. Bence 2 yl içerisinde sorun olursa yardımcı olurlar bir şekilde. 8999 TL için alınabilir duruyor gayet. Ben düz bir kullanıcı olarak CS2 içinde deneyimledim AW2523HF Alienware kullanmıştım 3 yıl ekstra bir fark göremedim.

Son düzenleme:
Thunderobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç 420Hz Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

*Kutu içeriği*

Sert plastik stand
Monitör ekranı

Fiyatına göre;

Sağdan ve soldan bakınca normal, ölü pixel yok, ışık sızması 1 kısımda az var, backlight bleeding orta 8/10

Kullanımım sırasında ghosting yaşamadım. OverDrive 3 adet ayar mevcut ben Advanced kullandım.
420 Hz'de bir türlü çalıştıramadım ben overclock açınca bilgisayar kafayı yiyordu 400 Hz'de sorunsuzdu.

Garanti durumu bilinmiyor tabi, etiketleri üzerinde hep Türkçe yazılar var yani TUR'dan da anlaşılacağı üzere Türkiye'ye özel üretilmiş herhalde. Bence 2 yl içerisinde sorun olursa yardımcı olurlar bir şekilde. 8999 TL için alınabilir duruyor gayet. Ben düz bir kullanıcı olarak CS2 içinde deneyimledim AW2523HF Alienware kullanmıştım 3 yıl ekstra bir fark göremedim.
Hocam ufo test videosu atabilirseniz çok hoş olur ghosting için.

Elimden bu geldi ama ghosting yok eminim
Hocam öncelikle hayırlı bayramlar, testi bu şekilde değil de ufoları telefon ile takip ederek çekmen gerekiyordu anlaşılır olması için. Monitörün sol tarafından başlayıp sağa doğru tek ufoyu takip ederek yapılıyor test. Bu şekilde tekrar çekebilirsen çok hoş olur. Tabi uğraşmak istemezsen de sorun değil :)

Son düzenleme:
@Tayfunns hocam arkadaş 5kya monitör bakıyorda bu 240hz olan nasıldır marka yeni mi sıkıntı çıkarır mı?

*Kutu içeriği*

Sert plastik stand
Monitör ekranı

Fiyatına göre;

Coilwhine şuana dek kullandığım ve 260 Hz üzeri monitörlerde vardı sürekli bunda da var fakat kasanız 500-600 RPM çalışmadığı takdirde zor duyarsınız veya dibinizde değilse monitör.

İnceleme için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,467
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri