🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X 2699 TL

bu klavyenin sesini sevmeyen veya çok ses çıkarttığı için sevmeyenler olabilir ama bi o kadarda sesinden dolayı sevenler vardır

bencede değer f87 TKL boyutta yani %80 sanırım, %60 klavyelere hiç ısınamadım zaten işim olmaz fps oynamıyorum ben apex 3 tkl den geçtim buna devrim yaşadım
sorma f tuşları vs yön tuşları olmadı mı eksik hissediyor insan valla

klavyede razerin green switchleri var model olarak sorunlu bi model midir bilmiyorum ama fiyatı razer klavyelere göre uygun geldi gerçek bi indirim gibi duruyo yani yeni klavye almayı düşünen arkadaşlar değerlendirebilir

çift basma sorunu kroniği vardı blackwidow serilerinin düzetlmedilerse eğer kenara kaldırdım duruyor 2 senedir kanser ettiği için

Bu saatten sonra hot swap olmayan klavye bence alınmaz. Switch bozulunca elin yatkın değilse çöp oluyor malesef

Sizce her akşam saat 21:00 indirimine bu ürün girer mi yoksa, beklememe gerek yok mu?

Yaklaşık 8 senelik razer kullanıcısıyım, yalan yok oldukça kaliteli. Ancak bunlarda yaygın sorun bir tuşun kendini tekrar etmesi (sanırım ingilizcesi sticky-keys). kullanıma engel değil sadece "kelime" yazarken "keliiime" ya da "kelimeee" gibi olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,898
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri