GOVEE RGBIC Wi-Fi+ BT Akıllı LED Şerit, 10 M 1299tl

123adf

80+
Reaksiyon skoru
66
İlgilenen bakabilir fiyatı genelde düşüyor herhalde 10m ama çok kaliteli bir şey beklemeyin ve keserseniz ledi kullanmanız zor oluyor o yüzden 10m kullanıcaksınız gibi düşünün.
Bu arada ambilight oluyor yazdım ama monitör için olabilir uygulaması var herhalde tam bilmiyorum tv arkası olmaz tek renk yanar.

Son düzenleme:
mutfak çevrilir bununla ama silikon kaplaması olmadığı için buhardan falan ne olur bilmiyorum.

Tv arkası için kullanıyorum bu markayı kaliteli bence. Ben aldım 1 adet teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler bende 1 adet aldım. Home Asistant ile birlikte de kullanıldığı için oldukça işime yarayacak :)

Hayır bu ürün tv için değil. Ben zamanında amazondan almıştım Kameralı TV işin aynı markadan ondan bahsettim.

ARgb mi bu led

Normalde kaç k hocam 1 adet aldım iş görür sanırım

Tavan'a yapılabilir mi acaba alçıpanın içine dekor olarak odayı bi 20 mt dönsem fikri olan bilen var mı?

5 metresini kullanıyorum. Ayrıca 3 TV'de yine farklı versiyon ambilightlarını kullanıyorum. Hepsinden memnunum. Kolay kurulum ve kontrol olması, paket içeriğinin çakma çin işi olmaması artı tarafları.
10 metre uzun ama bulunsun dedim. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. RGB değil. Bölgesel kontrol var yani.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,949
Üyeler
190,301
Son üye
Krtknx
Geri