Android (TESTER LAZIM) Mobil oyun yaptım tester lazım (Herkes Katılabilir)

ShiroGin

80+
Reaksiyon skoru
167
Merhabalar, üzerinde 7-8 aydır çalıştığım bir oyun var sonunda çıkardım fakat kapalı test için e postalı "Android" kullanan tester lazım, Oyun türü Strateji Tower Defense, mobildeki bu oyunu playstore linkiyle oynayabiliyorsunuz, oyunumu tester olarak test ederseniz aynı zamanda istediğiniz, lakap, isim, isim-soy isim şeklinde credite tester olarak adınızı eklerim, e postanızı mailime veya buradan nasıl istiyorsanız iletebilirsiniz.

buradaki direkt mesajlardan veya yorum yapıp bana ulaşabilirsiniz
1773953869425.webp

Son düzenleme:
Katılıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam olarak nasıl katılacağımı anlayamadım

Katılıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam olarak nasıl katılacağımı anlayamadım
e postanızı bana iletmeniz gerekiyor, playstore kapalı test sürecinde sadece playstore gmail'ini istiyor yoksa atacağım siteleri göremiyorsunuz, gmailinizi, konudaki iletişim bilgilerine veya buradaki mesaj sisteminden atmanız gerekiyor, gerisi gerçekten çok basit iş 2 3 satırda attığınız platformdan açıklayacağım

e postanızı bana iletmeniz gerekiyor, playstore kapalı test sürecinde sadece playstore gmail'ini istiyor yoksa atacağım siteleri göremiyorsunuz, gmailinizi, konudaki iletişim bilgilerine veya buradaki mesaj sisteminden atmanız gerekiyor, gerisi gerçekten çok basit iş 2 3 satırda attığınız platformdan açıklayacağım
[email protected]
Yahya

Merhabalar, üzerinde 7-8 aydır çalıştığım bir oyun var sonunda çıkardım fakat kapalı test için e postalı tester lazım, Oyun türü Strateji Tower Defense, mobildeki bu oyunu playstore linkiyle oynayabiliyorsunuz, oyunumu tester olarak test ederseniz aynı zamanda istediğiniz, lakap, isim, isim-soy isim şeklinde credite tester olarak adınızı eklerim, e postanızı mailime veya buradan nasıl istiyorsanız iletebilirsiniz.

İletişim: [email protected]
twitter: https://x.com/DarkWatersVlad
instagram: https://www.instagram.com/shirokinstudio
Alıntıyı görüntüle
tester olarak neyi test edicez?oyunu dümdüz oynayıp bug vs. olmadığını mı test edicez?

tester olarak neyi test edicez?oyunu dümdüz oynayıp bug vs. olmadığını mı test edicez?
açıkçası bir yükümlülüğünüz yok bu bir rica sadece şart değil, yani oyunu oynayıp bir bug bulursanız yazabilirsiniz veya oyunu beğenip beğenmediğinizi eksik olduğu yerleri bana iletebilirsiniz ama dediğim gibi hiç bir yükümlülük yok sadece tester olarak kayıtlandıktan sonra testerlık bağlantısından çık dememenizi ve oyunu silmemenizi istiyorum playstore benden 12 tester istiyor. bende bunun için sizden ricada bulunuyorum. bir kere tester olduktan sonra oyunun jenerik - credit bölümünde istediğiniz isim - lakapla oraya yazacağım. yine de oyun hakkında görüşlerinizi iletirseniz kesinlikle bu işime çok yarar. Oyunda ayarlar bölümünde Türkçe yapabilirsiniz.

AV skoru paylaşır mısın?
oyun daha çıkmadı ki nasıl ortalama yıldız skorunu paylaşayım, oyun şuan test sürecinde Kapalı Test, amacım oyuna tester eklemek yukarıda bahsettiğim gibi, biraz kibirli olmayayım ama benim açımdan soruyorsan 5 yıldızlık piyasadaki en kaliteli mobil tower defence oyununu çıkardığımı düşünüyorum. :ROFLMAO:

Av antivirüs skoru diyor sanırım arkadaş. Virustotal tarama sonucu
Şimdi anladım, oyun playstore'da hocam apk indirtmiyorum direkt playstore mağza onayı aldı öyle düşünün. onun dışında aab file anti virüs taramayı bilmiyorum unity buildi doğrudan, Play Protect doğrulaması almadan da oyun test için bile mağzaya sunulmaz merak etmeyin.

Geri