Steamden alacaksan ps oyunları gereksiz pahalı epicten alarkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım
Doğru valla dublajla oynamak o kadar keyifli bir şey ki hiç bir olayı kaçırmıyorsun ekstra olarak dublajımız ülke olarakta çok iyi olduğu için ve sony de dublajları gerçekten emek vererek yapıyorlar miss gibi oluyorLast of us . Tr dublaj ayrı bir dünya .
epic indirimlerine girince part 1 ve 2 yi 1 oyun fiyatıan çözersin epic de para iadesi oluyor alışveriş yaparsan gayat uyguna geliyor resident evilide epic den alabilrisinarkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım
tlou2 kesinlikle. resident evil requiemin hikayesi ve mekaniklerini hiç beğenmedim.arkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım
Hikayesi tırt da mekanikleri bayağı iyi bence. 4 ten bile cok beğendim.tlou2 kesinlikle. resident evil requiemin hikayesi ve mekaniklerini hiç beğenmedim.
İkisinde bitirdim bence requiem daha iyi. TLOU2 tek seferlik deneyim, hadi bilemedin 2 kere oynarsın. Lineer bir oyun. REQUİEM defalarca oynanır.arkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım
birinci oyunu mevcutepic indirimlerine girince part 1 ve 2 yi 1 oyun fiyatıan çözersin epic de para iadesi oluyor alışveriş yaparsan gayat uyguna geliyor resident evilide epic den alabilrisin
part 1 mevcutsa part 2 şart üstüne türkçe dublaj zatenbirinci oyunu mevcut
requem büyük bir balon , tlou1 bitirdiysen 2 şart zaten. Eyvallah requem çok iyi oyun ama çok fazla mantık hatası dolu ve kötü karakter çok ''kötüydü''arkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım
Ama önce 1i oyna hocam oynamadiysan o da tr dublajDoğru valla dublajla oynamak o kadar keyifli bir şey ki hiç bir olayı kaçırmıyorsun ekstra olarak dublajımız ülke olarakta çok iyi olduğu için ve sony de dublajları gerçekten emek vererek yapıyorlar miss gibi oluyor