The last of us 2 vs Resident Evil Requiem

Last of us . Tr dublaj ayrı bir dünya .
Doğru valla dublajla oynamak o kadar keyifli bir şey ki hiç bir olayı kaçırmıyorsun ekstra olarak dublajımız ülke olarakta çok iyi olduğu için ve sony de dublajları gerçekten emek vererek yapıyorlar miss gibi oluyor

arkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım
epic indirimlerine girince part 1 ve 2 yi 1 oyun fiyatıan çözersin epic de para iadesi oluyor alışveriş yaparsan gayat uyguna geliyor resident evilide epic den alabilrisin

tlou2 kesinlikle. resident evil requiemin hikayesi ve mekaniklerini hiç beğenmedim.
Hikayesi tırt da mekanikleri bayağı iyi bence. 4 ten bile cok beğendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisinde bitirdim bence requiem daha iyi. TLOU2 tek seferlik deneyim, hadi bilemedin 2 kere oynarsın. Lineer bir oyun. REQUİEM defalarca oynanır.

Tlou p1 bitirdiysen 2 yi oynaman şart oğlu śart.

tartısmasız tlou özellikle 2. oyunu gercekten cok güzel

epic indirimlerine girince part 1 ve 2 yi 1 oyun fiyatıan çözersin epic de para iadesi oluyor alışveriş yaparsan gayat uyguna geliyor resident evilide epic den alabilrisin
birinci oyunu mevcut

requem büyük bir balon , tlou1 bitirdiysen 2 şart zaten. Eyvallah requem çok iyi oyun ama çok fazla mantık hatası dolu ve kötü karakter çok ''kötüydü''

Doğru valla dublajla oynamak o kadar keyifli bir şey ki hiç bir olayı kaçırmıyorsun ekstra olarak dublajımız ülke olarakta çok iyi olduğu için ve sony de dublajları gerçekten emek vererek yapıyorlar miss gibi oluyor
Ama önce 1i oyna hocam oynamadiysan o da tr dublaj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,949
Üyeler
190,301
Son üye
Krtknx
Geri