S24+ vs s25fe aradaki fiyat farkına değer mi?

Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar güncel olarak s24+ 42.500 tl. s25fe ise 32.000 tl. sizce aradaki bu 10.500 tl lik farka değer mi? s24+ ekran olarak çok daha iyi, ram olarak +4 gb daha iyi. fakat diğer yanda da kamera ve işlemci olarak çok çok çok yakınlar s25fe ile. sırf bu ekran ve +4 gb ram için s24+ almak mantıklı mı? çok ekstrem bir telefon kullanıcısı değilim. oyun vs oynamam. benim için 4-5 sene sonra sosyal medyada gezerken bile hala akıcı olması önemli.

Son düzenleme:
S25fe alırdım

arkadaşlar güncel olarak s24+ 42.500 tl. s25fe ise 32.000 tl. sizce aradaki bu 10.500 tl lik farka değer mi? s24+ ekran olarak çok daha iyi, ram olarak +4 gb daha iyi. fakat diğer yanda da kamera ve işlemci olarak çok çok çok yakınlar s25fe ile. sırf bu ekran ve +4 gb ram için s24+ almak mantıklı mı? çok ekstrem bir telefon kullanıcısı değilim. oyun vs oynamam. benim için 4-5 sene sonra sosyal medyada gezerken bile hala akıcı olması önemli.
s24 plus ekran çok daha iyi az miktar daha zarif bir telefon

s24 plus ekran çok daha iyi az miktar daha zarif bir telefon
s24plus da ekran qhd oluyor o güzel bir artı ama işte bir ekran ve +4 gb ram 10 bin edecek kadar mühim mi emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben S24+ alırdım. Eline aldığında aradaki premium hissiyatı hemen fark ediyosun. Artı olarak 4 gb ram olması uzun yıllar kullanım açısından avantaj. Aradaki fark haddinden fazla ama kararı sen vereceksin.
hocam dünden beri düşünüyorum karar veremedim. 32 den 42 ye %30 dan fazla fiyat farkı var yani. ama diğerinin de ekranı çok iyi falan kafam iyice çorba oldu

Plus 38-39 civarındaydı bence o fiyatları bekle.

Aradaki farka her türlü değer fakat daha 5 gün önce 38-39K civarına satılıyordu. Bir süre bekleyip o fiyata inince almak gerek.
Bu arada S24 serisinin ikinci elde piyasası fena yere çakıldı. 27-28 civarına bile 12-13 ay garantili S24 Plus'lar bulunabiliyor. Telefon alacak olsam sıfır almazdım.

S24 serisinin üretimi, S26 serisinin çıkışıyla birlikte durmuştur. Stoklar azalacağı için artık düşeceğini sanmıyorum. Muhtemelen S25 serisinin fiyatları düşer.
Doğru öyle bişey de var keşke alsaydım bende 😀

arkadaşlar yorumlarınız üzerine biraz beklemeye karar verdim. s24 plus tekrardan 40 ın altına düşebilir. veya yaza doğru s25 serisini de 50 binin altında görürsek bir anda oraya da yönelebilirim. teşekkür ederim herkese.

s24plus da ekran qhd oluyor o güzel bir artı ama işte bir ekran ve +4 gb ram 10 bin edecek kadar mühim mi emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dünden beri düşünüyorum karar veremedim. 32 den 42 ye %30 dan fazla fiyat farkı var yani. ama diğerinin de ekranı çok iyi falan kafam iyice çorba oldu
Kendine büyük telefon mu küçük telefon mu sorusunu sordun mu?

Ben misal bu soruyu sormadan gittim 6.7 inç telefon aldım. Sonra çok büyük gelmeye başladı, rahatsız etti. Gittim S24 aldım ve şu an çok memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri