CRØXY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,820
Birkaç gün önce aldım harbiden komple değiştirdi setupı nerdeyse kesinlikle her setupa lazım.Harçlıklar ile nb f80 alcam heycanliyim
Birkaç gün önce aldım harbiden komple değiştirdi setupı nerdeyse kesinlikle her setupa lazım.Harçlıklar ile nb f80 alcam heycanliyim
netleri hatırlamıyorum ama beklentimin daha doğrusu emeğimin altındaydı. tam 200kydı sıralamam deü maden mühendisliğine yerleştim.Sizin netleriniz kaçtı hocam kaçla nereye yerleştiniz
Sağolun hocam sizinde Allah kızınızı analı babalı büyütsünHerkese iyi bayramlar eşim ve kızımla mazbut mütevazi halimizle, bayramı evde ülkem insanı olarak geçiriyoruz
Sağlık huzur ve konfor alanlarınızın bozulmaması temennimle..
Bugün akraba ziyaretlerinden birinde duvara kitlendim bi anda aklıma geçen seneki bayram vesaire geldi gerçekten siyah beyaz olmuş gibi özellikle bu sene öyle geldi bana belki de yaşadıklarımdan dolayı bilmiyorum.Bayramın bayramlığı da kalmadı ondan kötüyüm. Nerde o eski bayramlar...şaka bir yana gittikçe ramazan bayramları sadeleşiyor. Sözde bayram malesef.
ramazan bayramlarının iyice kışa doğru gelmesi, havalaırn soğuk olması ve sürekli haftasonlarına denk gelmesinden ötürü ramazan bayramının ruhu iyice kaçtı. bu sene bana kalırsa geçen senelere nazaran çok çok daha sakin ve bayramsız hatta hava kapalı olduğu için ortalama bir günden daha kötü gibiydi. şeker bayramında şeker bile yok.Bugün akraba ziyaretlerinden birinde duvara kitlendim bi anda aklıma geçen seneki bayram vesaire geldi gerçekten siyah beyaz olmuş gibi özellikle bu sene öyle geldi bana belki de yaşadıklarımdan dolayı bilmiyorum.
Hayat enerjimiz bitiyor belki de kabullenmemek için somut sebeplere bağlıyoruzramazan bayramlarının iyice kışa doğru gelmesi, havalaırn soğuk olması ve sürekli haftasonlarına denk gelmesinden ötürü ramazan bayramının ruhu iyice kaçtı. bu sene bana kalırsa geçen senelere nazaran çok çok daha sakin ve bayramsız hatta hava kapalı olduğu için ortalama bir günden daha kötü gibiydi. şeker bayramında şeker bile yok.
haklısın. :/Hayat enerjimiz bitiyor belki de kabullenmemek için somut sebeplere bağlıyoruz.