Ses düzey karıştırıcısını açtığımda hoparlör olarak görebiliyorum hatta bir müzik vs açtığımda yeşil çubuk yukarı aşağı oynuyor ancak hiç bir şekilde ses gelmiyorDonanımsal sorun yoksa sistem üzerinde ses aygıtı kontrol ya da driver'ları ile ilgili sorun ya da çakışma vs olabilir.
Aygıt yöneticisinden driver güncelle deyip, oradan farklı seçenekleri deneyebilir ya da ses denetimi ayarlarında aygıtın devre dışı bırakıp bırakılmadığını kontrol edebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Takılı kablolarda herhangi gevşeme vs yoksa yukarıda dediğim gibi aygıt yöneticisinden o cihaz için olan sürücüyü farklı şekilde seçip yeniden başlatarak bi' dene bakalım ses gelecek mi.Ses düzey karıştırıcısını açtığımda hoparlör olarak görebiliyorum hatta bir müzik vs açtığımda yeşil çubuk yukarı aşağı oynuyor ancak hiç bir şekilde ses gelmiyor
Yazılımı 2-3 defa güncellemedim ancak sorunu hiç bir şekilde çözemedim garip bir durumTakılı kablolarda herhangi gevşeme vs yoksa yukarıda dediğim gibi aygıt yöneticisinden o cihaz için olan sürücüyü farklı şekilde seçip yeniden başlatarak bi' dene bakalım ses gelecek mi.
Daha önce laptopta farklı bi' sorun yaşamıştım ve Windows ses artırma çubuğu ne kadar hareket ettirsem de hep en yüksek seste çıkış veriyodu, yazılımı değiştirince düzelmişti.