🔥İndirim Razer Viper V3 PRO Amazonda - 4.785,99 TL

size xxl

80+
Reaksiyon skoru
45
Arkadaşlar selam Razer Viper V3 PRO Amazonda 5285 TL Razer özel 500 TL indirim ile 4.785,99 TL'ye denk geliyor.
1774030641626.webp

Bu parayı eder bence iyi

alınır çok iyi fiyat. Keşke beyazıda bu fiyata insede alsak.

Kronik scroll sorunu felan diyorlar var mı oyle bir şey

Ben beyazını bir tanıdığımdan alacağım açılmamış 4100 e alacağım bu da iyi fiyat

Ya pis pis kullanıyolar sonra kronik sorunlu diyorlar bakma sen. Deathadder kullanıyorum 3-4 senedir suana kadar bir kez olsun problem yapmadı. Simdi Deathadder v3 hyperspeed modeline geçtim.
Da v3 pro var ve scroll sorunu da var. Gayet de normal kullandım ayrıca. Ha çok büyük bir problem değil seri seri aşağı indirirken 5 tık aşağı indiriyor 1 tık yukarı atıyor tekrar bunu da arada bir yapıyor sonra kendine geliyor.

v3 proda kronik sorun yok

Razer Viper V3 HyperSpeed

Buda 2.200₺ bu nasıl arkadaşlar illa pro almaya gerek var mı
HyperSpeed versiyonları pilli diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya pis pis kullanıyolar sonra kronik sorunlu diyorlar bakma sen. Deathadder kullanıyorum 3-4 senedir suana kadar bir kez olsun problem yapmadı. Simdi Deathadder v3 hyperspeed modeline geçtim.
Bunda size katılıyorum bende Blackshark V2 Pro 2023 modeli var kulaklık menteşe kırılma problemi var diyor herkes ama ben 8-9 aydır aktif kullanıyorum 1 kezde yere düşürdüm bir sorun yaşamadım dikkatli ve düzgün kullanmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri