size xxl
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Arkadaşlar selam Razer Viper V3 PRO Amazonda 5285 TL Razer özel 500 TL indirim ile 4.785,99 TL'ye denk geliyor.
Deathadder modelinde var. Bunda bilmiyorum ben yaşamadım.Kronik scroll sorunu felan diyorlar var mı oyle bir şey
Ya pis pis kullanıyolar sonra kronik sorunlu diyorlar bakma sen. Deathadder kullanıyorum 3-4 senedir suana kadar bir kez olsun problem yapmadı. Simdi Deathadder v3 hyperspeed modeline geçtim.Kronik scroll sorunu felan diyorlar var mı oyle bir şey
Da v3 pro var ve scroll sorunu da var. Gayet de normal kullandım ayrıca. Ha çok büyük bir problem değil seri seri aşağı indirirken 5 tık aşağı indiriyor 1 tık yukarı atıyor tekrar bunu da arada bir yapıyor sonra kendine geliyor.Ya pis pis kullanıyolar sonra kronik sorunlu diyorlar bakma sen. Deathadder kullanıyorum 3-4 senedir suana kadar bir kez olsun problem yapmadı. Simdi Deathadder v3 hyperspeed modeline geçtim.
Beyazını kullanıyorum 1 senedir gayet iyi sorunsuzKronik scroll sorunu felan diyorlar var mı oyle bir şey
HyperSpeed versiyonları pilli diye biliyorum.Razer Viper V3 HyperSpeed
Buda 2.200₺ bu nasıl arkadaşlar illa pro almaya gerek var mı
Bunda size katılıyorum bende Blackshark V2 Pro 2023 modeli var kulaklık menteşe kırılma problemi var diyor herkes ama ben 8-9 aydır aktif kullanıyorum 1 kezde yere düşürdüm bir sorun yaşamadım dikkatli ve düzgün kullanmaya çalışıyorum.Ya pis pis kullanıyolar sonra kronik sorunlu diyorlar bakma sen. Deathadder kullanıyorum 3-4 senedir suana kadar bir kez olsun problem yapmadı. Simdi Deathadder v3 hyperspeed modeline geçtim.