boraygulpinar
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
VD4 aldım bu aradaMechanical Damping hocam. V10 Ultrada farklı isimlendirmişler galiba da uygulamada en alttaki ayar. Onu %20-25 yapın sallanma azalır.
VD4 aldım bu aradaMechanical Damping hocam. V10 Ultrada farklı isimlendirmişler galiba da uygulamada en alttaki ayar. Onu %20-25 yapın sallanma azalır.
Hocam o sıkılırsın diyenler ya G29 ya Rampage kullanmış adamlar. Bu setler sıfır hissiyat verdiği için direksiyon seti bu muymuş ya diyip kaldırıp kenara atıyorlar. Siz gamepadle dahi zevk alıyorsanız V10 Pro size uçak simulasyonu gibi gelirV10 Pro almak istiyor canım. Öyle böyle değil, tüm oyunları bırakıp BeamNG, Ets oynamak istiyorum. Ama alıpta 1 ay sonra sıkılırsın muhabbetinden alasım gelmiyor. Gamepad ile oynuyorum normalde acayip sarıyor. Her akşam, geceye doğru açıp BeamNG oynuyorum normalde ama bilemedim.
Forzayı filan gamepad ile çok oynadım uygun durumun varsa bence al bende vd4 aldım fps oyunlarından ps5 de fifadan zaman kaldıkça açıp ets2, assetto corsa, forza 5 filan oynuyorum gayet de zevk veriyor sıkılma filan yaşamadım tavsiye ederimV10 Pro almak istiyor canım. Öyle böyle değil, tüm oyunları bırakıp BeamNG, Ets oynamak istiyorum. Ama alıpta 1 ay sonra sıkılırsın muhabbetinden alasım gelmiyor. Gamepad ile oynuyorum normalde acayip sarıyor. Her akşam, geceye doğru açıp BeamNG oynuyorum normalde ama bilemedim.
Ya Forza'dan ban yedim, zaten BeamNG'ye alıştıktan sonra Forza'yı bırakmıştım. ETS, BeamNG belki Asetto oynarım diyorum. Cs sıktı artık zevk vermiyor, sistem de iyi çok yükseltmeye gerek yok ama dediğim gibi ne kadar kullanırım bilemiyorum. Yaşlanmış gibi hissediyorum artık LoL Aram bağımlısı olduğum içinHocam o sıkılırsın diyenler ya G29 ya Rampage kullanmış adamlar. Bu setler sıfır hissiyat verdiği için direksiyon seti bu muymuş ya diyip kaldırıp kenara atıyorlar. Siz gamepadle dahi zevk alıyorsanız V10 Pro size uçak simulasyonu gibi gelir![]()
Aldığım gibi oturup saatlerce oynamazsam sıkılmam yüksek ihtimalle ben kolay kolay sıkılmıyorum bir şey alınca. Forza'dan da garip bir şekilde ban yedim. Hesabım çalınmış gece çalışıyordum 12 saat çalıştığım için pcye vakit kalmıyordu. 3 kere ban yemişim 1 hafta 2 hafta 1 ay hiçbirisinden haberim yoktu. En son gireyim dedim arkadaşlarla giremiyorum bir baktım 3001 yılına kadar banım varForzayı filan gamepad ile çok oynadım uygun durumun varsa bence al bende vd4 aldım fps oyunlarından ps5 de fifadan zaman kaldıkça açıp ets2, assetto corsa, forza 5 filan oynuyorum gayet de zevk veriyor sıkılma filan yaşamadım tavsiye ederim
Debriyaj en son 2.5k'ya satılıyordu ancak arkadaşlar sağolsun talan ettiler vites ve debriyajlarıYa Forza'dan ban yedim, zaten BeamNG'ye alıştıktan sonra Forza'yı bırakmıştım. ETS, BeamNG belki Asetto oynarım diyorum. Cs sıktı artık zevk vermiyor, sistem de iyi çok yükseltmeye gerek yok ama dediğim gibi ne kadar kullanırım bilemiyorum. Yaşlanmış gibi hissediyorum artık LoL Aram bağımlısı olduğum içinAma merakta ediyorum. Tek bir sorum var. V10 Pro'da debriyaj da vardı, Rampage vitesi ile aynıydı vitesi. V10 Ultra'da çift pedal var. Vites işi nasıl oluyor F1 harici.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldığım gibi oturup saatlerce oynamazsam sıkılmam yüksek ihtimalle ben kolay kolay sıkılmıyorum bir şey alınca. Forza'dan da garip bir şekilde ban yedim. Hesabım çalınmış gece çalışıyordum 12 saat çalıştığım için pcye vakit kalmıyordu. 3 kere ban yemişim 1 hafta 2 hafta 1 ay hiçbirisinden haberim yoktu. En son gireyim dedim arkadaşlarla giremiyorum bir baktım 3001 yılına kadar banım var![]()
O kadar para verdikten sonra da vitese ayrı para ver debriyaja ayrı para ver bana uzak kalıyorDebriyaj en son 2.5k'ya satılıyordu ancak arkadaşlar sağolsun talan ettiler vites ve debriyajlarıBu kadar manuel takıntılı bir millet görmedim
![]()
pxn PD HM Modüler Debriyaj Pedalı - Hall Manyetik Sensörlü Yarış Simülasyon Ekipmanı - Fiyatı, Yorumları
PD HM Modüler Debriyaj Pedalı - Hall Manyetik Sensörlü Yarış Simülasyon Ekipmanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Debriyaj stoklara geldiği zaman alınır. Önce Ultra alıp bir süre kullanın bence.
Yok ya bence aşırı bir fiyatlandırması yok bence aylık 10$ zaten 1-2 araba alıp pist alsan yeter benceDostlar malum IRacing'in inanılmaz fiyatlandırması yüzünden farklı oyunlara yöneliyorduk, ben de eskiden ACC oynuyordum, benim oynamadığım dönemde LMU çıkmış ve insanlar beğenmiş. Ben de base oyunu aldım biraz süre geçirdim ve DLC'leri almak istiyorum fakat biraz kafa karıştırıcı. 5 adetten oluşan bir pack var onun dışında ELMS packleri var ve ona ek olarak da RaceControl Pro diye bir şey var.
Bilgisi olan ve bunları açıklayabilirseniz, hangisini almamı tavsiye edeceğinizi aşağıya yazarsanız çok memnun olurum.
şuanlık lmu'da çok keyif alıyorum ya bir süre buradan devam edeceğim gibi duruyorYok ya bence aşırı bir fiyatlandırması yok bence aylık 10$ zaten 1-2 araba alıp pist alsan yeter bence