Muhammet tr
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 80000
Arkadaşlar MSI GEFORCE RTX 5080 SHADOW ekran kartı alınır mı? herhangi bir Kronik sorunu ve Coil Whine sıkıntısı varmı ?
Hocam zotac-inno3d-gainward gibi markaları almak istemiyorumCW şans işi.
Shadow , ventus türevi saçma bir kart 75K hayatta haketmez.INNO3D ve Zotacda Shadowda bile olmayan Vapor Chamber var sıcaklığı çok etkiliyor.Inno3d almak istemeyebilirsin ama Zotac kesinlikle alınır üst bütçedeki kartlardan bile daha iyi tuğla gibi 2.5 Slot.Hocam zotac-inno3d-gainward gibi markaları almak istemiyorum
cw şans işi onu boşver de yanar o kart. shadow ve ventus aynı şeyin laciverti. 5070ti ventus 3x almıştım chromeda takılırken bile fan açıyodu düşün 5080 in halini almaArkadaşlar MSI GEFORCE RTX 5080 SHADOW ekran kartı alınır mı? herhangi bir Kronik sorunu ve Coil Whine sıkıntısı varmı ?
Hocam önerebilceğiniz bir model varmı zotac-inno3d-gainward bunların dışında bide cw iade sebebimicw şans işi onu boşver de yanar o kart. shadow ve ventus aynı şeyin laciverti. 5070ti ventus 3x almıştım chromeda takılırken bile fan açıyodu düşün 5080 in halini alma
Cw iade sebebi değil ama 14 gün koşulsuz iade hakkın varHocam önerebilceğiniz bir model varmı zotac-inno3d-gainward bunların dışında bide cw iade sebebimi
Valla palit gamingpro güzel fiyatlarını bilmiyorum ama. Zotac gaming solid de güzel. Gainward, galax, inno3d önermemCw iade sebebi değil ama 14 gün koşulsuz iade hakkın var
Cw iade sebebi değil ama 14 gün koşulsuz iade hakkın var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla palit gamingpro güzel fiyatlarını bilmiyorum ama. Zotac gaming solid de güzel. Gainward, galax, inno3d önermem
Hocam arkadaş kasayı çok yanlış kullanıyo. Önden gram serin hava girmiyo kasasına. Sıvı soğutma öne değil üste takılır. Ekran kartının üstüne fan koymuş boşta sabit değil. Fark edersen o koca blok çok rahat soğutur. Dediğim gibi zotac gaming solid veya palit gamingpro öneririm.
Hocam bu kullanıcı fanlarla ilgili sorun yaşamış
Sorması ayıptır niye bu kasa? Windforce , Ventus , Shadow (Yandan yemiş ventus) bu modellerden uzak durun mümkünse almayın.Zotac çok iyi performansta vapor chamber var diyorum en ucuz model bide buAlıntıyı görüntüleHocam bu kasayı kullanıcam ısınma sorunu yaratırmı
Bu tür kasalar hoşuma gidiyor bu kasa herhangi bir sorun çıkarırmıSorması ayıptır niye bu kasa? Windforce , Ventus , Shadow (Yandan yemiş ventus) bu modellerden uzak durun mümkünse almayın.Zotac çok iyi performansta vapor chamber var diyorum en ucuz model bide bu
Alıntıyı görüntüle