MSI GEFORCE RTX 5080 SHADOW ekran kartı alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
80000
Arkadaşlar MSI GEFORCE RTX 5080 SHADOW ekran kartı alınır mı? herhangi bir Kronik sorunu ve Coil Whine sıkıntısı varmı ?

Hocam zotac-inno3d-gainward gibi markaları almak istemiyorum
Shadow , ventus türevi saçma bir kart 75K hayatta haketmez.INNO3D ve Zotacda Shadowda bile olmayan Vapor Chamber var sıcaklığı çok etkiliyor.Inno3d almak istemeyebilirsin ama Zotac kesinlikle alınır üst bütçedeki kartlardan bile daha iyi tuğla gibi 2.5 Slot.

1774048833923.webp

1774048844499.webp

Arkadaşlar MSI GEFORCE RTX 5080 SHADOW ekran kartı alınır mı? herhangi bir Kronik sorunu ve Coil Whine sıkıntısı varmı ?
cw şans işi onu boşver de yanar o kart. shadow ve ventus aynı şeyin laciverti. 5070ti ventus 3x almıştım chromeda takılırken bile fan açıyodu düşün 5080 in halini alma

cw şans işi onu boşver de yanar o kart. shadow ve ventus aynı şeyin laciverti. 5070ti ventus 3x almıştım chromeda takılırken bile fan açıyodu düşün 5080 in halini alma
Hocam önerebilceğiniz bir model varmı zotac-inno3d-gainward bunların dışında bide cw iade sebebimi

Hocam önerebilceğiniz bir model varmı zotac-inno3d-gainward bunların dışında bide cw iade sebebimi
Cw iade sebebi değil ama 14 gün koşulsuz iade hakkın var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla palit gamingpro güzel fiyatlarını bilmiyorum ama. Zotac gaming solid de güzel. Gainward, galax, inno3d önermem

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla palit gamingpro güzel fiyatlarını bilmiyorum ama. Zotac gaming solid de güzel. Gainward, galax, inno3d önermem

Hocam bu kullanıcı fanlarla ilgili sorun yaşamış

Hocam bu kullanıcı fanlarla ilgili sorun yaşamış
Hocam arkadaş kasayı çok yanlış kullanıyo. Önden gram serin hava girmiyo kasasına. Sıvı soğutma öne değil üste takılır. Ekran kartının üstüne fan koymuş boşta sabit değil. Fark edersen o koca blok çok rahat soğutur. Dediğim gibi zotac gaming solid veya palit gamingpro öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri