Yardım Lenovo İdeapad Gaming 3 Ekran kartı görmüyor

rhupath

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar İdeapad Gaming 3 Ryzen 5 5600h ve RTX3060 lı olan modeline sahibim ve oyunlarda ekran kartını kesinlikle görmüyor driver yüklediğim halde nvidia appte yüklenmedi uyarısı veriyor ve aygıt yöneticisinde de code 31 code 43 code 45 gibi her başka bir şey denediğimde farklı bir hata alıyorum sizce sebebi nedir ya da nasıl çözebilirim?Ayrıca Furmarkta da ekran kartı gözükmüyor

Cihazda mux switch olmadığı için Nvidia Denetim Masasını ve Nvidia APP'i kullanamıyorsunuz. DDU ile Ekran Kartı sürücülerini kaldırıp Lenovo Vantage'deki gerekli sürücüleri yükleyin. Onun dışında Nvidia sürücüsü kurmaya çalışmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Cihazda mux switch olmadığı için Nvidia Denetim Masasını ve Nvidia APP'i kullanamıyorsunuz. DDU ile Ekran Kartı sürücülerini kaldırıp Lenovo Vantage'deki gerekli sürücüleri yükleyin. Onun dışında Nvidia sürücüsü kurmaya çalışmayın.
lenovodan kurduğumda da aynı problemi yaşamaya devam ediyorum

Bu bir problem veya hata değil. Ekran kartınızın çalışıp çalışmadığına nvidia yazılımlarını kuramamanızla ilişkilendiremezsiniz çünkü dgpunuz igpu üzerinden ekrana geliyor. Cihazda mux switch olmadığı için dgpu sinyallerini ekrana direkt olarak iletmiyor bu yüzden nvidia app kullanamazsınız. Böyle birşeyin çözümü yok.

Bu bir problem veya hata değil. Ekran kartınızın çalışıp çalışmadığına nvidia yazılımlarını kuramamanızla ilişkilendiremezsiniz çünkü dgpunuz igpu üzerinden ekrana geliyor. Cihazda mux switch olmadığı için dgpu sinyallerini ekrana direkt olarak iletmiyor bu yüzden nvidia app kullanamazsınız. Böyle birşeyin çözümü yok.
nvidia app kullanmak umrumda değil oyunlarda nvidia ekran kartını görmüyor amdden açıyor oyunları benim derdim de performans düşüşü zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri