🔥İndirim 🔥🔥ANKER Q11İ 999TL🔥🔥 🔥🔥ANKER Q30 1999TL🔥🔥

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Kullanan arkadaşlardan bir yardıma ihtiyacım olacak. Normalde hiç kulaklık kullanan biri değilim ilk defa kulaklık kullanacağım. Benim sorum PC de kullanılıyor mu. Bazen arkadaşlarla teamspeak ten arkadaşımla konuşma ihtiyacı oluyor. bu iş görür mü. mikrofon olayı var mı ses karşıya anlaşılır bir şekilde gitmesi yeterli benim için. Anakartta bluetooth özelliği bulunuyor bu arada

- O meşhur bass canavarı Q10 a EQ ayarı yapabilmeniz için uygulama getirmişler piyasaya sunmuşlar bu kulaklıkta ANC yok yani binevi Q21İ NC nin ANC siz versiyonu olarak düşünebilirsiniz.

-

- Bu kulaklıkta çok güzel hatta q30 almayı düşünüyorum ben de.
q30 mükemmel bişey

Q11 spor salonu için ideal mi acaba? kullananlar var mı?
spor harici ben kullanıyorum ama önermem özellikle çok kulnamadığımı belritemk isterim kablolu kulaklığım olduğu için dışarda taş çatlasın 1 saat felan oda arada bir.
eksileri
sesler bazen net olmuyor ve cızırtı oluyor benimkinde öyle
ayrıca pedleri aşırı kötü hemen soyulmaya başlamıştı bunu bu arada uzun bir süre kullanmamıştım öyle bekliyordu dışarı çıkarken kullanayım dedim ve farkettim
ayrıca plasti aksamı gerginlikten dolayı tam ortan incelmiş bu yüzden kırıldı.
ağır bir kulaklık uzun süreli kullanım ağrı yapabilir.

artıları fiyatına göre uzun süre kullanım süresi var şarjı bence iyi
sesolarak kabloluya göre daha az ama çok fazla kulaklık kullanmadığımdan bir şey diyemem.

Kullanan arkadaşlardan bir yardıma ihtiyacım olacak. Normalde hiç kulaklık kullanan biri değilim ilk defa kulaklık kullanacağım. Benim sorum PC de kullanılıyor mu. Bazen arkadaşlarla teamspeak ten arkadaşımla konuşma ihtiyacı oluyor. bu iş görür mü. mikrofon olayı var mı ses karşıya anlaşılır bir şekilde gitmesi yeterli benim için. Anakartta bluetooth özelliği bulunuyor bu arada
bluetooth özeliği olan herşeyde kullanabilirisn mic vesaire iyidir

Geri