Steam cüzdanında olsa bile ubi oyunlarını steamden almak mantıksız. Kendi sitelerinde hem daha ucuz hem kupon varValla çoğu oyunu oynadım ya.
Teşekkür ederim önerin için.
Bunları önerir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Oynadım teşekkür ederim.heavy rain ve beyond of two souls
Teşekkür ediyorumBunu da oynadıysan aşıyo beni abla tecrübeli abilerime bırakıyorum işi kolay gelsin.
Bunu da oynadım teşekkür ederim.Mass effect legendary edition var gayet iyi indirimde
Ubi mağazasında ne kadar?Steam cüzdanında olsa bile ubi oyunlarını steamden almak mantıksız. Kendi sitelerinde hem daha ucuz hem kupon var
875tl üstüne de EXTRA20 ile %20 indirim eklenince 700e falan geliyor. Steame göre neredeyse yarı fiyatOynadım teşekkür ederim.
Teşekkür ediyorum
Bunu da oynadım teşekkür ederim.
Ubi mağazasında ne kadar?
Evet ama dediğim gibi para Steam cüzdanımda.875tl üstüne de EXTRA20 ile %20 indirim eklenince 700e falan geliyor. Steame göre neredeyse yarı fiyat
![]()
null
Enter the world of feudal Japan! Unleash your inner Assassin as Naoe, a stealthy and cunning shinobi, and strike from the shadows. Or take command as Yasuke, a towering samurai, and dominate the battlefield.store.ubisoft.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir oyunu almadan önce kesinlikle epic ve xbox fiyatlarına bakmakta fayda var. Özellikle xboxta bazı oyunlar 2020 gibi fiyatlarda satılabiliyor. Bazılarında ise mesela Standart sürüm günümüz fşiatındaysa deluxe sürüm vs aşırı ucuz olabiliyor. Dead cellsi kontrol et
Hades 2'yi sevdiyseniz grafik takıntınızın olmadığını düşünerek, diğer arkadaşların yaptığı çok bilinir ve sizin de 2 dakikada arayıp bulacağınız oyunlardan ziyade 1-2 Sağlam oyundan arta kalan paranın iyi değerlendirilmesi adına birkaç tane bilinen oyun olsa da genel olarak niş pek bilinmeyen oyunlardan oluşan ufak bi liste daha bırakıyorumŞimdi inceliyorum teşekkür ederim.
En son oynadığım Hades 2 ve Persona 5.
Genel olarak hikaye ve oynanış arıyorum.
Evet biliyorum ama aşırı fiyat farkı olunca mantıksız bir alışveriş oluyor. Başka oyunları almak daha iyi olur. Sony oyunları da genelde aşırı pahalı epice göre falan. Metro serisini alabilirsinEvet ama dediğim gibi para Steam cüzdanımda.
ghost of tsushima stalker 2Merhaba,
Oyunları Steamdan almam zorunlu. Çünkü para Steam cüzdanımda.
70 dolarlık bir bütçem var. Steam indirimlerinde oyun önerilerine açığım.
Hikayeli oyunlar ağırlıklıdır benim için.
Şimdiden teşekkürler.
Alien serilerine baktınız mıÇok sevdiğim bir oyun tarzı değil. Hikaye ağırlıklı tarafındayım daha çok.
Çok teşekkür ederim listeyi inceleyeceğim.Hades 2'yi sevdiyseniz grafik takıntınızın olmadığını düşünerek, diğer arkadaşların yaptığı çok bilinir ve sizin de 2 dakikada arayıp bulacağınız oyunlardan ziyade 1-2 Sağlam oyundan arta kalan paranın iyi değerlendirilmesi adına birkaç tane bilinen oyun olsa da genel olarak niş pek bilinmeyen oyunlardan oluşan ufak bi liste daha bırakıyorum
Murdered: Soul Suspect
Who's Lila
The Excavation of Hob's Barrow
Valiant Hearts: The Great War
What Remains of Edith Finch
Wildermyth
The Night is Grey
Outer Wilds
Prey
The Forgotten City
GreedFall
Impostor Factory
A Plague Tale: Innocence
Alien: Isolation
Mafia Definitive Edition
Teşekkür ederim önerileri için. Metro serisini oynadım, Insurgency'e bakacağım.Evet biliyorum ama aşırı fiyat farkı olunca mantıksız bir alışveriş oluyor. Başka oyunları almak daha iyi olur. Sony oyunları da genelde aşırı pahalı epice göre falan. Metro serisini alabilirsin
Insurgency sandstorm yıllar sonra ilk kez bu kadar indirim aldı
TeşekkürlerTabii ki Expedition 33
Teşekkür ederim.expedıtıon 33 ve crımson desert olabılır
Ghost of Tsushima oynadım, Stalker 2 çok içine çekmedi. Teşekkür ederim.ghost of tsushima stalker 2
Maalesef bu kadar korkuyu kaldıramam, teşekkür ederim.Alien serilerine baktınız mı
high on life serisi + expedition 33Hepsini oynadım, bitirdim. Kütüphanemde var.
Öneri için teşekkür ederim yine de.