Unlost eco 46k alınır mı

tek tek toplarsanız daha iyi olur bazı parçaları ikinci elden alırsınız belki daha ucuza mal olur ben sizin için bir sistem topladım ama şunu sormak isterim ne tür oyunlar oynuyorsunuz yada kullanma amacınız ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada direk vatandaki sistemi alın sonra amd sisteme geçersiniz zaten

tek tek toplarsanız daha iyi olur bazı parçaları ikinci elden alırsınız belki daha ucuza mal olur ben sizin için bir sistem topladım ama şunu sormak isterim ne tür oyunlar oynuyorsunuz yada kullanma amacınız ne olacak

yada direk vatandaki sistemi alın sonra amd sisteme geçersiniz zaten
hocam rust,lol,cs,kimi zaman hikaye tabanlı oyunlar ama ağırlık olarak , rust,lol,cs ve mmorpg türevi oyunlar şuan mmo yok gerçi

ssdyi wd blue, soğutucuyu fsp nc3, anakartı b840m d2h yap. yapmayacaksan bu sistemi alma

hocam rust,lol,cs,kimi zaman hikaye tabanlı oyunlar ama ağırlık olarak , rust,lol,cs ve mmorpg türevi oyunlar şuan mmo yok gerçi
o zaman şu comboyu yapın
anakart: asus prime b650 m-r
işlemci: ryzen 7 7800x3d veya ryzen 7 9700x
ram: ikinci elden biraz araştırıp alın derim şunlara dikkat edin cl sayısının az olması cl30 cl 34 gibi olanları tercih edin ve mhz 6000 tercih ederseniz iyi olur
ekran kartı:rx 9060 xt model olarak sapphire güzeldir onu alabilirsiniz
psu: 850 w işinizi görür msı a850 alın güzel bir psu
soğutucu: thermalright phantom spirit 120 evo alın derim rahatlıkla soğutur işlemciyi
kasa olarak tam fikrim yok ama şunu alabilirsiniz https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1157921373.html
ssd (düzeltme) 2 m2 yuvası var bence iki tane 500 gb yapın yada biraz daha bütçeyi arttırıp alın 1 tb m2

Kimse sana 3 ay sonra daha iyi bir sistemin bu fiyatlara düşmeyeceğinin garantisini veremez ama 5070 li olan en iyisi gibi

Kimse sana 3 ay sonra daha iyi bir sistemin bu fiyatlara düşmeyeceğinin garantisini veremez ama 5070 li olan en iyisi gibi
doğrudur benim tercihimde ilk 5070 olurdu ilerde belki bir ihtimal isteğe bağlı olarak am5 sisteme geçersiniz

o zaman şu comboyu yapın
anakart: asus prime b650 m-r
işlemci: ryzen 7 7800x3d veya ryzen 7 9700x
ram: ikinci elden biraz araştırıp alın derim şunlara dikkat edin cl sayısının az olması cl30 cl 34 gibi olanları tercih edin ve mhz 6000 tercih ederseniz iyi olur
ekran kartı:rx 9060 xt model olarak sapphire güzeldir onu alabilirsiniz
psu: 850 w işinizi görür msı a850 alın güzel bir psu
soğutucu: thermalright phantom spirit 120 evo alın derim rahatlıkla soğutur işlemciyi
kasa olarak tam fikrim yok ama şunu alabilirsiniz https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1157921373.html
ssd (düzeltme) 2 m2 yuvası var bence iki tane 500 gb yapın yada biraz daha bütçeyi arttırıp alın 1 tb m2
bunları tek 1 yerden alırsam 80lik oluyorum yada ben yanlış tercihlerde bulundum hangi siteden almamı önerirsiniz benim halihazrıdaki kasamda 500 gb m2ssd var onu kullanabilirim

vatanın 5070li sisteminde anakartı hakkında pek olumlu yorumlar göremiyorum ve değiştiremiyorumda

bunları tek 1 yerden alırsam 80lik oluyorum yada ben yanlış tercihlerde bulundum hangi siteden almamı önerirsiniz benim halihazrıdaki kasamda 500 gb m2ssd var onu kullanabilirim
varsa bence yeterli olur çok fazla oyun yüklemezseniz tabii birde en ucuzunu alın derim en ucuzlarını altta listeliyorum
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1157921373.html
ram i ikinci elden siz bulun konu açıp beni etiketleyin ben bakarım

bence 5070 alın ama buda alternatif bir seçenek

varsa bence yeterli olur çok fazla oyun yüklemezseniz tabii birde en ucuzunu alın derim en ucuzlarını altta listeliyorum
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1157921373.html
ram i ikinci elden siz bulun konu açıp beni etiketleyin ben bakarım

bence 5070 alın ama buda alternatif bir seçenek
ram

Patriot Viper Venom 1x16 GB 6000MHz Cl30 RAM 2. el 8000 TL'ye buldum

bakın ho

cam çalışıyormu diye bakmanız lazım ilk başta sistemi toplayın sarı sitedeyse param güvendeyle birlikte alın

link varsa atarmısınız
adam kendi şehrimde oturuyorda çok güven sorunu var siteden almamış yerel mağazadan almış ekstra olarak test yapamıyoruz sistemi satmış güvenemedim

Geri