Hocam sökme takma işinde kendime güvemiyorum garantiye verebilirim ama en erken 2 hafta sonraya ve kendim çözebilirsem öyle yapmak istiyorum.boyle bakmak yerıne 2 tane ramınız varsa teker teker ve slot degıstırerek denersen daha ıyı olur hangı ramın sıkıntısı oldugnu anlamk ıcın
bi kasa içi foto atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belleklerin tahminen samsung kontrolcülü expo kapalı testlerini yapıp sonradan timing değiştirmeyti dene

cok bısey yapmayacaksın ıkı slotun var garantı bakmaz olan 20 gunune olurHocam sökme takma işinde kendime güvemiyorum garantiye verebilirim ama en erken 2 hafta sonraya ve kendim çözebilirsem öyle yapmak istiyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam crashleri rastgele yediğim için bilmiyorum denersemde yarın denerim herhalde.cok bısey yapmayacaksın ıkı slotun var garantı bakmaz olan 20 gunune olur
ramlerın ıkısınıde cıkar bır tanesı al elıne sırasıyla sol ve sag slotlarına tak crash yedıgın seylerı yap ve bunu dıger ramın ıcınde dene
MemTest fail verdiyse garanti bakar.garantı bakmaz olan 20 gunune olur
memtestte stabıl olamayan ram de hata alabılırMemTest fail verdiyse garanti bakar
Hayır itopya Kasım ayında almıştım herhalde. Benim bilmem gereken şey bozuk olan parçayı bulursam sadece onu götürebilirmiyim yani bozuk olan rami götürsem garanti işlemleri başlarmı yoksa tüm kasayımı götürmem gerekiyor.gamer genden mi aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle yap hocam tek tek b slotta ramleri dene hangisi sorun çıkarıyorsa birde a slotuna takarak dene onu eğer hala sorun yaşıyorsan expo kapalı dene
Bunu konuşman lazım daha önce benzer sorunu yaşadığımda bana komple kasayı gönderttilerHayır itopya Kasım ayında almıştım herhalde. Benim bilmem gereken şey bozuk olan parçayı bulursam sadece onu götürebilirmiyim yani bozuk olan rami götürsem garanti işlemleri başlarmı yoksa tüm kasayımı götürmem gerekiyor.
Arkadaşlar biostan expoyu kapatınca olan sıkıntılar çözüldü ancak anlamadığım şey neden expoda böyle oldu.Bunu konuşman lazım daha önce benzer sorunu yaşadığımda bana komple kasayı gönderttiler