AMD R7 7800X3D - RTX 5070 TI - B650M - 1TB SSD - 32GB RAM 105K alınır mı ?

Bir çok siteden tek tek toplamayı denedik ama taksit konusunda sorun oluyor. Bir de aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor. Ayrıca vatanı aradık sistemi yerinde gidip sipariş edince ücretsiz montaj + test hizmeti veriliyor.

Bir çok siteden tek tek toplamayı denedik ama taksit konusunda sorun oluyor. Bir de aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor. Ayrıca vatanı aradık sistemi yerinde gidip sipariş edince ücretsiz montaj + test hizmeti veriliyor.
taksitle alacaksan iş değişir ona bir şey diyemem, ama anakart ve psu iyi değil ve fiyat sisteme göre fazla.

1774128500604.webp

Şöyle bir şey var bu arada özelleştirirsen düz 5070 li hali daha iyi gibi https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html
mesela iki sistem arasında 32000 TL fark var senin attığın performans farkına etki edecek işlemci ve ram farkı rami de 7-8k ya kapalı kutu yükseltebilirsin istersen bu sistemde ki kasayı 4.5k ya cooler master 850w gen5 gold kasa + psu yapabilirsin
üst segment istiyorum dersen z890m yapmanın maliyeti az
oldu da intel istemiyorum dedin çok rahat işlemci anakart soğutucuyu satıp 7800x3d ye geçebilirsin kapalı kutu sıfır ürünler hızlı gider

Alınmaz kendin topla daha iyi olur. Bende kendime uygun sistem bulamamıştım 5000 daha koyup kendim topladım kafam rahat. Ayrıca hazır sisteme göre pahalı geldi bana.

Geri