Cs go ban yermiyim aklımda değişik bir fikir var

Kalkamly

80+
Reaksiyon skoru
9
Geçenlerde aklıma geldi diyelimki hile kullandın bir süre geçti ve bu sürede ban yemedin sonra cs yi hesaptan kaldırdın yani direk hesaptan sildin bunu yaptıktan sonra hala cs den ban yermisin mantığa göre oyun içi hesabın silindiği için seni incelemeye alamazlar bu durumda ban yiyemezsin düşünceleriniz neler sizce olur mu

Eğer böyle bişey yapıcaksan seçkin olmayan hesapta yap.(Lütfen şeçkin olan hesaplarda yapma)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde aklıma geldi diyelimki hile kullandın bir süre geçti ve bu sürede ban yemedin sonra cs yi hesaptan kaldırdın yani direk hesaptan sildin bunu yaptıktan sonra hala cs den ban yermisin mantığa göre oyun içi hesabın silindiği için seni incelemeye alamazlar bu durumda ban yiyemezsin düşünceleriniz neler sizce olur mu
Bide bildiğim kadarıyla eğer hile olduğu direk anlarsa maç anında yada 2-3 saat sonra banlarla en iyisi hiç açmayın değmez

Kısaca bilen cevaplasın lütfen böyle bir durumda ne olur ban yinede gelirmi

Kalkmaz vac. Nasıl ban yedin full hile dolu cs

Kalkmaz vac. Nasıl ban yedin full hile dolu cs
Bedava hileyle dozunu kaçıranlar yiyebiliyor bazen. Muhtemelen tecrübesiz bir kardeşimiz, yeni hesaplarda bu işin ustası olup maçlarımızın tadını kaçırmaya devam edecektir.

CS:GO 7-8k saatim vardı smurf falan hesaplarsan 10k eder azı etmezdi. Bir mevlanayı 8-9 ay takip ettim ban yemedi. Oyunu 4-5 sene önce bırakıp bir daha rek. oyunların yüzüne bakmadım. Yol yakınken cs'yi bırakın YTdir.

Geri