Çözüldü✓ Düşük FPS alıyorum. Darboğaz mı var sistemimde?

peki ahbap sana zorla bilgi dayatmayacağım, sen kendi bilgilerinle devam et.
Biraderim bilgin yok boş konuşuyorsun sadece. Cs ram tüketen bir oyun mu ki 32 fps yükseltecek. Warzone desen rdr desen triple a oyun desen anlayacagım. Gidip ytden veya sitelerden bakabilirsin 32gb bazen 16dan geri bile düşebiliyor cs2de fps konusunda. Eğer 2. Monitör yayın açma arkada ekstra bir iş görme yoksa fps değişmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 aylık video, 200-380 fps arası alıyor, bu fpsleri alsan sana yeter mi?
hocam yeterlide benden daha düşük donanımlara sahip arkadaşım aynı grafik ayarlarında cs2 de felan daha fazla fps alıyor çözemedim

Alakası yok bu adamların sistemleri stok sadece optimize sistem herhangi bir stok olmayan ayar yok. Ram de csde fps arttırmayacaktır. Arkadaşın tüm driverları kaldırıp 0 dan fresh şekilde kurması lazım. Chipset driver gpu driver bios update vs vs. %90 yazılımsal sorun var.
bende öyle düşünüyorum hocam driverların bazıları sitesinden kaldırmaşlar bildiğiniz güvenilir driver indirebileceğim biryer var mı?

hocam yeterlide benden daha düşük donanımlara sahip arkadaşım aynı grafik ayarlarında cs2 de felan daha fazla fps alıyor çözemedim
Hocam dedigim işlemleri yapın sorununuz çözülecektir. İlk olarak bios update ardından fresh gpu driver. Son sürüm chipset driver ve kalan driverlar. Ardından nvidia appten shader cache size ı 4gb dan 10 gb a cıkarın stutter sorununuzuda bu çözecektir varsa

bende öyle düşünüyorum hocam driverların bazıları sitesinden kaldırmaşlar bildiğiniz güvenilir driver indirebileceğim biryer var mı?
Siteden kaldıramazlar hocam hepsinin kendi sitesinde vardır. Nvidiada driver olarak en stabil sürüm 591.86 şuan. Kalan driverlarıda anakartın modelini yazıp sadece üreticinin kendi sayfasından indirin.

bazı arkadaslar overclock yapıp denememi söyledi fakat araştırdığımda ekran kartım için nasıl oc yapacağımı bulamadım.

Hocam dedigim işlemleri yapın sorununuz çözülecektir. İlk olarak bios update ardından fresh gpu driver. Son sürüm chipset driver ve kalan driverlar. Ardından nvidia appten shader cache size ı 4gb dan 10 gb a cıkarın stutter sorununuzuda bu çözecektir varsa

Siteden kaldıramazlar hocam hepsinin kendi sitesinde vardır. Nvidiada driver olarak en stabil sürüm 591.86 şuan. Kalan driverlarıda anakartın modelini yazıp sadece üreticinin kendi sayfasından indirin.
teşekkür ederim hocam deneyeceğim

bazı arkadaslar overclock yapıp denememi söyledi fakat araştırdığımda ekran kartım için nasıl oc yapacağımı bulamadım.

EKran kartına oc fpsini çok yükseltmeyecektir 5600 icin ryzen master indirip oto oc yapabilirsin ama stok soğutucun varsa önermiyorum performansada aman aman etkisi yok.

driverdan dolayı istediğin fpsi almıyor olabilirsin

cs2 için low ayarlarda oynuyorsan oc fayda sağlamaz, kart ısınıyorsa uv yapabilirsin.

13400f ddr4 2060 yaklasik 300-350fps civari aliyorum. klişe olacak ama format atmayı deneyebilirsiniz.

cs2 için low ayarlarda oynuyorsan oc fayda sağlamaz, kart ısınıyorsa uv yapabilirsin.

13400f ddr4 2060 yaklasik 300-350fps civari aliyorum. klişe olacak ama format atmayı deneyebilirsiniz.
hocam hard reset atıyorum surekli driverları kurdum aynı fps bende çözemedim anakart vrm mi yetmiyor çözemedim bilgisayardan soğudum iyice

hocam hard reset atıyorum surekli driverları kurdum aynı fps bende çözemedim anakart vrm mi yetmiyor çözemedim bilgisayardan soğudum iyice
psu da güzel , win11 geçip dene istersen hocam temiz kurulum ile

psu da güzel , win11 geçip dene istersen hocam temiz kurulum ile
valla hocam onuda denedim gene aynı değişen yok kıracam pc yi en sonunda :LOL:

yazılımsal bir sıkıntı var bence deniyorum bakalım

benim anakartim asiri dandik. vrmler 55-60watt gorunce 100dereceye kadar çıkıyor, bende bile o kadar fps dusurmuyor.
hwinfo ve herhangi bi cpu bench uygulamasiyla vrm kac derece oluyor bakar misiniz? eger anakart yetmiyorsa uv yapabilirsiniz ancak H serisi anakartlarda uv destegi var mi bilmiyorum. benimkinleri ısınırsa ısınsın diyip saldım

sicakliklar ne durumda? ekran karti veya islemci asiri isinip mhz dusmuyor degil mi? gerçi oyle olsa fan sesini duyarsınız.

olabilir hocam nvidia win11 sıkıntılı demişlerdi bir ara ama bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,369
Üyeler
190,354
Son üye
erendmn
Geri