Cs go ban yermiyim aklımda değişik bir fikir var

CS:GO 7-8k saatim vardı smurf falan hesaplarsan 10k eder azı etmezdi. Bir mevlanayı 8-9 ay takip ettim ban yemedi. Oyunu 4-5 sene önce bırakıp bir daha rek. oyunların yüzüne bakmadım. Yol yakınken cs'yi bırakın YTdir.
Katılıyorum hocam şirketin bile hilelere bir şeu yapmadığı bir rekabetci oyun oynanamaz

Katılıyorum hocam şirketin bile hilelere bir şeu yapmadığı bir rekabetci oyun oynanamaz
Valla oynanmaz haklısın. Dedelerden oynamadığım bir kaç isim vardır. taz, pasha, xantates bir çoğuyla uzun süre ESEA Rank-s'te maç attım. Ama bu işe eğer profesyonel olarak devam etmeyecekseniz, bence yol yakınken salıp single player oyunlara ya da co op multi oyunlara yönelmek daha iyi olur. CS'ye harcadığım herhangi bir vakti bir işte uzmanlaşmak için kullansaydım şu an en az +50k ek gelirim olurdu ona eminim knk :D

Valla oynanmaz haklısın. Dedelerden oynamadığım bir kaç isim vardır. taz, pasha, xantates bir çoğuyla uzun süre ESEA Rank-s'te maç attım. Ama bu işe eğer profesyonel olarak devam etmeyecekseniz, bence yol yakınken salıp single player oyunlara ya da co op multi oyunlara yönelmek daha iyi olur. CS'ye harcadığım herhangi bir vakti bir işte uzmanlaşmak için kullansaydım şu an en az +50k ek gelirim olurdu ona eminim knk :D
Benim de lole aynı şekilde bir şeyler olmayı deniyorum hala. Okadar iyiyseniz biraz daha cabalyabulirmişsiniz gibi geldi

CS:GO 7-8k saatim vardı smurf falan hesaplarsan 10k eder azı etmezdi. Bir mevlanayı 8-9 ay takip ettim ban yemedi. Oyunu 4-5 sene önce bırakıp bir daha rek. oyunların yüzüne bakmadım. Yol yakınken cs'yi bırakın YTdir.
Aynı durum aynı vaka bendede mevcut. Smurflerle birlikte 7-8k saatim var. Main hesapta 1.5k saat var. 2017-2018 zamanları danger zone ve eldiven saçmalıklarının çıktığı sene artık oyunu bırakıyorum dedim ve 7-8 yıldır arkadaşar grubunun yılda 1-2 kez gelen "hadi cs girelim" perileri dışında bu oyuna adım bile atmıyorum. Millet 2017 yılının yaz ayı yana yana artık şu 64 tick serverlardan vazgeçin , artık şu hilelere çözüm bulun demekten dilinde tüy bitmiş halde oyuna girerken ; Valve beyefendiler dalga geçer gibi eldiven çıkarıp danger zone diye bir saçmlığa adım attılar. İnanılmaz rezil bir oyun. Asla ama asla oynanacak bir oyun değil. Geçen 1 maç gireyim dedim 4. roundda çıktım. Benim takım dahil herkes göstere götere hile kullanıyor ve bu heriflerin 600-700 saatten aşağısı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide şunu eklemeyi unuttum bu uzun yazının ardına. 3-4 ay önce bir tane hesabım vardı. Seçkin aldım. 3-4 maç attım arkadaşlarla. Birde ne görsen şaşırırsın. 4. oyun sonunda oyun devam ederken oyunu iptal etti. Neymiş ; Şüpheliymişim. Şüpheli hareketler yapmışım. 1 hafta cooldown attılar. Mail attım. Hile kullanmadığım halde neden suspect yiyip 1 hafta cooldown oluyorum diye. Bana verdikleri cevap ; "Çok şüpheli hareketlerin var" oldu. İnanılmaz derecede saçma sapan bir oyun. Gerçek hile kullananı banlamaz , VAC atmaz. Ama yeni hesap açıp 3-4 maç atıp eğlenen adamı 4. oyundan cooldown çakar. Bu oyunu oynayan insanların gerçekten kendimde dahil kendisine gram saygısı yok.

Geri