Crimson desertı en ucuz nasıl alabilirim

alıp beğenmezsen iade etme şansın yok, bu paraları hak edecek bir oyun değil. Bekle 5-6 ay sonra steamden alırsın %50 %60 indirimle.

alıp beğenmezsen iade etme şansın yok, bu paraları hak edecek bir oyun değil. Bekle 5-6 ay sonra steamden alırsın %50 %60 indirimle.
o kadar beklemekde istemiyorum oyunun incelemeleri çok hoşuma gitti zaten iade ediceğimi düşünmüyorum

o kadar beklemekde istemiyorum oyunun incelemeleri çok hoşuma gitti zaten iade ediceğimi düşünmüyorum
neye göre haketmiyor dostum 20 30 saatte biten oyunlara göre bu oyun sanırım 300 saatte anca bitiyor diyorlar cok oynamak isteyen alır bence güzel oyun

neye göre haketmiyor dostum 20 30 saatte biten oyunlara göre bu oyun sanırım 300 saatte anca bitiyor diyorlar cok oynamak isteyen alır bence güzel oyun
işte en ucuz alabileceğim yer nere alıcam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

key şeklinde alıcam hesap alsam denuvodan girilmiyo

bi ara asus mouse alana crimson desert hediye ediyordu o kampanya sürüyorsa ordan halledebilirsin direkt

İtemhesap'a gidiyosun üyelik açıysun oraya 150-200 tl bakiye yüklüyosun sonra gidiyosun hazır hesaplar var oradan oyunu satın alıyosun ( oyunu değil hesabı satın alıyosun ) aile planıyla ayarlamışlar o sayede oyunu çevrimdışı modda sorunsuzca oynayabiliyorsun ben denedim 3000 tl vermek yerine bu oyuna 130 tl ye hallettim

Geri