🔥İndirim Asus ROG 27" 4K 1ms Pivot IPS Monitör 16.999 TL

TüpnikPiki

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba,

Üründe şu an için iyi bir fiyat var çok detaylı bilmiyorum bu modeli ama fiyat ve değerlendirmeler gayet iyi.

"Peşin fiyatına 9 taksit ödeme ekranında var"

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D22YHV2H

1774175278972.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
fiyatı aman aman uygun değil 4k 160hz moitör için bunun gigabyte alternatifi vardı hoparlör bulunan onu almak daha mantıklı olabilir.

edit: dediğim model M27UP idi ama o fiyatlar ne öyle 20k bandına çıkmış bu bütçede bu uygun kalmış

fiyatı aman aman uygun değil 4k 160hz moitör için bunun gigabyte alternatifi vardı hoparlör bulunan onu almak daha mantıklı olabilir.
Stoklarda yok. Beyaz modeli de 19 bin ile 20 bin fiyatı var onun yerine de G5 daha mantıklı.

edit: dediğim model M27UP idi ama o fiyatlar ne öyle 20k bandına çıkmış bu bütçede bu uygun kalmış
Valla 4k monitorlu bi sistemim oldugunu varsayarsam eger, monitor arastirmasi yaparken ses sistemini önemsemem, zira monitordeki ses sistemini de asla kullanmam, tavsiye de etmem. Fakat farklı özelliklerde hz, panel, pivot vs gibi ön plana cikan bi monitor arastirmasini tavsiye ederim.

Valla 4k monitorlu bi sistemim oldugunu varsayarsam eger, monitor arastirmasi yaparken ses sistemini önemsemem, zira monitordeki ses sistemini de asla kullanmam, tavsiye de etmem. Fakat farklı özelliklerde hz, panel, pivot vs gibi ön plana cikan bi monitor arastirmasini tavsiye ederim.
bence çok önemli bir şey, 2 dklık bir video için bile koca kulaklık takmaktan kurtarıyor insanı. ben kulaklığı sadece oyunlarda vs. kullanıyorum

Bu ürünün panelinde kronik problem var, alacak kimseye tavsiye etmem. Aynı monitörü çok sayıda mağazadan, e-ticaret sitesinden satın aldım. Kısa sürede ekranda beliren yatay çizgiler çıkıyor, üretici bunu kronik bir sorun olarak kabul etmiyor ancak reddit'te bile çok sayıda şikâyet olduğunu görebilirsiniz.

Ürünlerden iki tanesini iade süresi içerisinde geri gönderdim, iade edebildim. Diğer iki üründe ise yaklaşık 1 ay sonra problem belirdiği için ne yazık ki servis macerası yaşadım. Birinde rapor verdiler, diğerinde panel değişimi sağladılar. Özellikle belirtmek isterim ki tüm bu elime geçen ürünlerin üretim tarihi ve parti numarası farklıydı. Sonuncuyu zor bela sarı sitede satarak elimden çıkardım da kurtuldum, uzak durun derim.

Örnek;

bence çok önemli bir şey, 2 dklık bir video için bile koca kulaklık takmaktan kurtarıyor insanı. ben kulaklığı sadece oyunlarda vs. kullanıyorum
Yani bu sistem butcelerinde zaten kaliteli bi sound bar veya kaliteli bi 1+1 sistem alirsin, bütçeye yakışmaz yani, onu demeye calisiyorum

Hocam bende 4k monitör almak istiyordum ve kendimce şu anda piyasada bulunan monitörler için bir analiz çıkardım. Yardımcı olursa ne mutlu bana. Ek olarak msi çok sert bir giriş yaptı dual mode ve kalite konusunda piyasada bulunmadığı için eklemedim henüz. Stokları gelince güncelleyeceğim tabloyu. Buyrunuz:

Geri