Xbox Series S sıfır nerede bulunur?

Paranız boşa gitmesin diye konuşuyoruz ettiğin lafa bak. Umarım kazıklanırsın.
Hocam mümkünse siz mesaj yazmayın. Zaten şu yazdığınız mesajla bu konuda sizden daha çok bilgi sahibi olduğumu anladım. Siz beni kazıklanmaktan kurtaramazsınız.
Konudaki ikici mesajda Microsoft'un konsol olarak Asya ve Avrupa'dan çekildiği için cihaz bulunamadığını yazmıştım ben. Olanlar da değerinin çok üstünde.
Doğrudur hocam. Vazgeçtim zaten Xbox konsollardan. PS5 Slim alacağım.
Adam 20 bin TL'ye ne konsol alırım diye sormamiş ve buna rağmen önerdiğiniz ikinci el ps5 fikrini e kabul etmemesine rağmen hala diretiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada ya da en iyi ihtimalle fiziki mağza gezmen lazım sahibinden de falan da belki 0 satan vardır
Sarı siteye ve diğer 2. el sitelerine baktım hocam sıfır satan yok. Ama iyi durumda olan Series S'ler gördüm diyebilirim.
Çoğu ürünümü ikinci el kullanılmamış & az kullanılmış şekilde alıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Neden ikinci ele karşı olduğunuzu anlayamadım açıkçası aralarında bariz fark olan iki konsolun ikinci el garantili temiz olanını daha düşük donanımlı sıfır konsolu almaya yeğlerim.
Bende sırf 2.000-3.000 TL az ödeyeceğim diye 2. el kullanmamayı yeğlerim.
Series S in Sıfırına Gerek Yok Ürün Depolama Olarak Yetersiz çok fazla yanal harcama yapman gerekiyor o harcamalarla series s i birleştirdiginde ps5 parası ödemiş oluyorsun
Haklısınız hocam. Bunun depolaması var (ki xbox'ın kendine özel expasion memory card gerekiyor onu da hem Türkiye'de bulmak zor hem de en az 15.000 TL.), gamepad için şarj cihazı var (Pilli kullanımdan nefret ettiğim için şarj cihazı alacaktım. Gamepadi şarj edebilmeye yarıyor. Ama bu alet de Türkiye'de bulunmuyor ve fiyatları 2.000 TL'lerden başlıyor.) Gerçekten çok masraflı iş ve yine PS5 Slim parasına denk geliyor. Ben de kararıımı verdim
zaten PS5 Slim alacağım. Ama size 2 tane sorum var. 1.'si, yakında PS6 çıkacak şuan PS5 Slim alsam bir 3-4 yıl kullansam sonrasında 2. elden satabilir miyim sizce, o zamanda 2. el PS5 için alıcı bulunabilir mi? 2. sorum ise, PS5 Slim' i nereden almalıyım? Yani şu ithalatçı garantili sitelerden mi yoksa Amazon'dan mı? Amazon'da bir 5.000 TL fazla fiyat.

Hocam mümkünse siz mesaj yazmayın. Zaten şu yazdığınız mesajla bu konuda sizden daha çok bilgi sahibi olduğumu anladım. Siz beni kazıklanmaktan kurtaramazsınız.

Doğrudur hocam. Vazgeçtim zaten Xbox konsollardan. PS5 Slim alacağım.

Sarı siteye ve diğer 2. el sitelerine baktım hocam sıfır satan yok. Ama iyi durumda olan Series S'ler gördüm diyebilirim.

Bende sırf 2.000-3.000 TL az ödeyeceğim diye 2. el kullanmamayı yeğlerim.

Haklısınız hocam. Bunun depolaması var (ki xbox'ın kendine özel expasion memory card gerekiyor onu da hem Türkiye'de bulmak zor hem de en az 15.000 TL.), gamepad için şarj cihazı var (Pilli kullanımdan nefret ettiğim için şarj cihazı alacaktım. Gamepadi şarj edebilmeye yarıyor. Ama bu alet de Türkiye'de bulunmuyor ve fiyatları 2.000 TL'lerden başlıyor.) Gerçekten çok masraflı iş ve yine PS5 Slim parasına denk geliyor. Ben de kararıımı verdim
zaten PS5 Slim alacağım. Ama size 2 tane sorum var. 1.'si, yakında PS6 çıkacak şuan PS5 Slim alsam bir 3-4 yıl kullansam sonrasında 2. elden satabilir miyim sizce, o zamanda 2. el PS5 için alıcı bulunabilir mi? 2. sorum ise, PS5 Slim' i nereden almalıyım? Yani şu ithalatçı garantili sitelerden mi yoksa Amazon'dan mı? Amazon'da bir 5.000 TL fazla fiyat.
hocam şuan millet deli gibi ps4 ve ps4 pro alıyor hala tabikide satılır hatta xbox 360 ve ps3 bile hala satılıyor mantıklı fiyata koyarsan her zaman satılır bide avantajın ps5 gibi konsollar çok çabuk korsana yenik düşüyor konsol son demlerinde iyice illegal yöntemler çogalıyor sonrada illegal yapar oyun doldurur satarsın ama ps5 deki en büyük handikap aynı xbox daki gibi yeni sürümlerinde ssd kapasitesi yetersiz ps5 slim alıyorsan muhakak 1 tb olanı alman lazım 825 olanı degil eger 825 ligi alırsan 1 tb ps5 uyumlu ssd almak zorundasın o da ps5 pro parasına geliyor eger çok oyun oynayan biri iseniz kesinlikle ps5 pro almanızı tavsiye ederim çünkü pro lar direkt 2 tb ssd ile geliyor ve grafik olarak çok daha iyi üstüne pssr 2.0 da sadece pro ya özel

Çoğu ürünümü ikinci el kullanılmamış & az kullanılmış şekilde alıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Neden ikinci ele karşı olduğunuzu anlayamadım açıkçası aralarında bariz fark olan iki konsolun ikinci el garantili temiz olanını daha düşük donanımlı sıfır konsolu almaya yeğlerim.
Benimde aklımdan hep bir şeyleri 2.el almak geçiyor ama bence güvenli değil. 2.el aldığım tek şey mikrofon.

hocam şuan millet deli gibi ps4 ve ps4 pro alıyor hala tabikide satılır hatta xbox 360 ve ps3 bile hala satılıyor mantıklı fiyata koyarsan her zaman satılır bide avantajın ps5 gibi konsollar çok çabuk korsana yenik düşüyor konsol son demlerinde iyice illegal yöntemler çogalıyor sonrada illegal yapar oyun doldurur satarsın ama ps5 deki en büyük handikap aynı xbox daki gibi yeni sürümlerinde ssd kapasitesi yetersiz ps5 slim alıyorsan muhakak 1 tb olanı alman lazım 825 olanı degil eger 825 ligi alırsan 1 tb ps5 uyumlu ssd almak zorundasın o da ps5 pro parasına geliyor eger çok oyun oynayan biri isenizP kesinlikle ps5 pro almanızı tavsiye ederim çünkü pro lar direkt 2 tb ssd ile geliyor ve grafik olarak çok daha iyi üstüne pssr 2.0 da sadece pro ya özel
Pro çok fahiş fiyatlı hocam. Bu oyun konsolları zaten fiyat performans olması ile tanınıyor. Şuan PS5 Pro alacağıma şahsen giderim, güzel 2K hikayeli oyunlar oynayabileceğim bir pc toplarım tercihen. Zaten çoğu insan da benim gibi yapar diye düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkürler. Bazı insanlar gibi boş yorum atmadığınız için de...

Pro çok fahiş fiyatlı hocam. Bu oyun konsolları zaten fiyat performans olması ile tanınıyor. Şuan PS5 Pro alacağıma şahsen giderim, güzel 2K hikayeli oyunlar oynayabileceğim bir pc toplarım tercihen. Zaten çoğu insan da benim gibi yapar diye düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkürler. Bazı insanlar gibi boş yorum atmadığınız için de...
pro neresi pahalı 35-40 bin tl ye 2k oyun oynatacak pc nin ekran kartını alamazsınız

brom senin hiçbir bilgin yok ama konudaki herkese sallıyorsun ilginç, bi de diğer insanlar da benim gibi düşünür diyerek psikolojik etki yaratmışsın kafanda…

33.000 TL mi? Hocam o fiyat nerdeyse gösterin hemen alalım. Ben şuan bakıyorum 50.000'den aşağı bulamadım.
Kral birde oyunlara tuzlu fiyatlar ödeyeceksin biliyorsun değil mi :D Hangi oyunları oynayacaksın?

sarı sitede gezerseniz 35-40 bandıan dolu oldugunu görürsünüz zaten konsol işinde güvenilir konsolculardan almak daha mantıklı
Hocam, 1.'si bu 33.000 değil 40.000 TL. 2.'si çok büyük ihtimal 2. el. Ama yine de hadi 2. el alacağım PS5 Pro' yu diyelim. 40.000 TL yine pahalı. Sıfır olsa bile pahalı.

Kral birde oyunlara tuzlu fiyatlar ödeyeceksin biliyorsun değil mi :D Hangi oyunları oynayacaksın?
Hocam yapacak bir şey yok. Konsolun kendisi ucuz oyunları pahalı. Zaten bu Sony asıl parayı oyunlardan kazanıyor.

Hocam, 1.'si bu 33.000 değil 40.000 TL. 2.'si çok büyük ihtimal 2. el. Ama yine de hadi 2. el alacağım PS5 Pro' yu diyelim. 40.000 TL yine pahalı. Sıfır olsa bile pahalı.
dostum ürün sıfır zaten adam yazmış sıfır kutuyu nasıl açacak eger istanbuldaysan gidersin alırsın internetten 50 verecegine aynı kapalı kutu ürüne 10 bin altını veriyorsun bu tarz e ticaret sitelerine komisyon çok yüksek oldugu için sarı site ve e ticaret arasında ciddi fark oluyor kapalı kutuda

gidersin konsolculara series x de sorarsın belki elinde temiz ürün vardır o nasip olur sana bu işler nasip kısmet meselasi ok

Uygunsuz davranış
brom senin hiçbir bilgin yok ama konudaki herkese sallıyorsun ilginç, bi de diğer insanlar da benim gibi düşünür diyerek psikolojik etki yaratmışsın kafanda…
Aynen bilader tam senin dediğin gibi her şey. Sen bu konuda master yapmışsın bravo. Ama tabi sen gelip insanca konuşmak yerine insanların sinirlerini bozmaya çalışıyorsun. Aynen... Konuyu da bırakıyorum. Bir bok becerip de yardımcı olmaktan yoksunsunuz zaten. Banlanırsam banlanıyım. Technopata giderim. Görüşürüz bok çuvalları...

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Niye hala bir cevap yazmadınız hocam. Ağlamakla mı meşgulsünüz yoksa? Sik sik yorumlar yapmasaydın az önce azıcık insanca davranıp, "Acaba karşımdaki kırılır mı ya da sinirlenir mi?" diye bir kere bir kere düşünseydin şuan bunları yazmıyor olurdum. Mankafa seni.

Alooooo. **. Alooooo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,663
Üyeler
190,418
Son üye
ozgurltnz
Geri