SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,160
Hocam MSI daki sanırım E tier psu . Kasayı Cougar yaparsanısz Psu B+ tier oluyor .MSI yi önerdiğiniz için onu seçtim
Hocam MSI daki sanırım E tier psu . Kasayı Cougar yaparsanısz Psu B+ tier oluyor .MSI yi önerdiğiniz için onu seçtim
Mag a750 gelmiyoe mu ya bu kasayla aklımda öyle kalmışHocam MSI daki sanırım E tier psu . Kasayı Cougar yaparsanısz Psu B+ tier oluyor .
hocam mag gold sertifikalı bunda bronze var .Mag a750 gelmiyoe mu ya bu kasayla aklımda öyle kalmış
tekrar söylüyorum anakartı yükseltmene gerek yok .Uygun mudur
Corsairdeki a plus psu sanırsam rm750x ile geliyor bildigim kadarıyla fiyat farkı yok cougarlahocam mag gold sertifikalı bunda bronze var .
Post automatically merged:
tekrar söylüyorum anakartı yükseltmene gerek yok .
öyleylse daha iyi ama hocam rm750x in sertifisaki bronz mu ? . düzeltme : şimdi baktım rm750x sertifikası gold , kasadaki bronzCorsairdeki a plus psu sanırsam rm750x ile geliyor bildigim kadarıyla fiyat farkı yok cougarla
Valla internette bu kasanın rm750x ile geldiğini yazmışlsr vatan baba dandiğini koyduysa bilemiyorumöyleylse daha iyi ama hocam rm750x in sertifisaki bronz mu ?
Hangi kasayı eklemeliyimöyleylse daha iyi ama hocam rm750x in sertifisaki bronz mu ? . düzeltme : şimdi baktım rm750x sertifikası gold , kasadaki bronz
Cougar mantıklı görünüyor suanHangi kasayı eklemeliyim
Kasa PSU lu geliyor dimicougar ekle bence hocam garanti olan o gibi geldi bana B+ . diğerlerinin içinde ne olduğu belli değil
Evet hocam zaten onun için değiştirtiyoruz yoksa çokta önemli değil ne oldugu hepsi meshKasa PSU lu geliyor dimi