Yatay Ölü Piksel Sorunu

Reaksiyon skoru
0
monıtoru 1.5 sene once gamıng gen trden almıştım 3 hafta once fotograftaki cizgiler cıktı ne arttı ne azaldı ölü pıksellerı duzeltmek ıcın bı sıte vardı onu falan denedım duzelmedı ne yapabılırım her renkte farklı renk oluyo cızgıler kırmızı renkte mavı yesıl yesıl renktede mavı kırmızı seklınde degısıo napıcam ss aldıgım zaman normal lıghtshot ıle gorev cubunu gorunmuyo cızgıler ekran kartımda sorun yok bence asus rx7800xt amd ryzen 7 5800x sıstemdede bunlar var
WhatsApp Image 2026-03-22 at 10.25.30 (1).webp
WhatsApp Image 2026-03-22 at 10.25.30.webp

Bunun adı yatay ölü piksel değil ripple. Asus mu monitör?

Hocam monitör nedir ve farklı bir kablo ile denediniz mi. Kablo ile düzelmezse mecbur garantiye göndereceksiniz

Hocam monitör nedir ve farklı bir kablo ile denediniz mi. Kablo ile düzelmezse mecbur garantiye göndereceksiniz
asus vp 249 dp kablosu ıle denedım yıne aynıydı 5 aylık garantısı kaldı ama gamıng gen tr sıtesınde aldıgım gorunmuyo faturasını ıstıo asusta garantı ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun adı yatay ölü piksel değil ripple. Asus mu monitör?
evet asus vp249 dp kablosuyla denedım yıne cızgıler var

asus vp 249 dp kablosu ıle denedım yıne aynıydı 5 aylık garantısı kaldı ama gamıng gen tr sıtesınde aldıgım gorunmuyo faturasını ıstıo asusta garantı ıcın

Hocam maalesef faturayı bulup garantiye vermeniz lazım

Şansınızı denemek istersiniz tabi ama, efsane asus servisinden de çok bişey beklememek lazım.

monıtor onersenız ne onerırsınız pekı

Öneremem o kadar deneyimli değilim bu konuda. Ama asus servisi konusunda beklentinizi kısıtlı tutmanız gerektiğini bilecek kadar deneyimliyim, o yüzden yazdım. Kendi cihazlarımı asla göndermem.

Forumda çok tavsiye konusu var yada bir tane açıp öneri isteyin derim yeni almaya niyetliyseniz.

Ölü piksel değil bu. AOC 24G2SP monitörümde de aynısını yaşamıştım. Garantiye yollamak gerekiyor. Stokta varsa aynı model monitör yolluyorlar. Yoksa muadil monitör öneriyorlar, kabul edersen onu yolluyorlar. Kabul etmezsen para iadesi yapıyorlar.

Asusların bir dönemki çoğu modelinde kronik bu sorun, ondan sormuştum. Değişim falan istersen araştırıp farklı modelle değişim iste.

faturası gorunmuyor gamıng gende nası olcak pekı ya
Mail adresinde gaming genden gelenleri arat. E arşiv fatura kesmişlerdir. Hiç bir şey yoksa kartla satın alım tarihine bak firmayı ara e arşiv faturamı gönderin de.

Mail adresinde gaming genden gelenleri arat. E arşiv fatura kesmişlerdir. Hiç bir şey yoksa kartla satın alım tarihine bak firmayı ara e arşiv faturamı gönderin de.
Asusların bir dönemki çoğu modelinde kronik bu sorun, ondan sormuştum. Değişim falan istersen araştırıp farklı modelle değişim iste.
monıtor ne onerırsın pekı 5 8k arasında ghostıng hıc olmıcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri