🔥İndirim Casper Pad H10 Oled Tablet 16.319TL+Peşine 9 Taksit!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,512
60hz oled tablet.
Oyundan ziyade dizi ve film için.
Kanka yhaa 60hz tablet mi alınır diyen arkadaşlar 15k daha ekleyip 144hz oled ekranlı honor magic pad 2,
Kanka yhaa Casper mı alınır diyecekler ise aynı paraya ıps honor alabilir.
Teşekkürler.
Normal fiyatı 16.500 falan ama ziraat ve kuveyt kartlara peşine amazonda 9 taksit başlamış.

Son düzenleme:
İlk çıktığından bu yana hep aynı fiyat. Bir ara klavye hediyesi vardı, sonra klavyeli ve klavyesiz iki modele çevirdiler, sonra sadece klavyesiz sattılar falan. Birkaç youtube videosu var ama inceleme adı altında reklam onlar.
Donanım zayıf. Oled koyup gerisini salıvermiş casper. İçerik tüketecekler için bu fiyata oled tablet zor. Oyun oynayacağım ve farkı da veririm diyenler, samsung fe veya ipad baz modeline bakabilirler.

60hz oled tablet.
Oyundan ziyade dizi ve film için.
Kanka yhaa 60hz tablet mi alınır diyen arkadaşlar 15k daha ekleyip 144hz oled ekranlı honor magic pad 2,
Kanka yhaa Casper mı alınır diyecekler ise aynı paraya ıps honor alabilir.
Teşekkürler.
Normal fiyatı 16.500 falan ama ziraat ve kuveyt kartlara peşine amazonda 9 taksit başlamış.
Bir ara ben de almayı düşünüyordum bu cihazı ona rağmen alınmaz diyorum alternatiflerinin yanında sırf ekranı için mantıklı kalmıyor.

Bir ara ben de almayı düşünüyordum bu cihazı ona rağmen alınmaz diyorum alternatiflerinin yanında sırf ekranı için mantıklı kalmıyor.
Ama olayı ekranı ya zaten :D
Multimedya için gayet kafi bir cihaz.
Zaten not almak isteyen ve oyun oynamak isteyen başka modellere bakabilir.

sadece dizi film izlemek için kim 16k parayı casper markasına gömer bilmiyorum. bunun yerine ipad 11 almak daha mantıklı. bence tablette hoperlör de çok önemli. casperi hiç denemediğim için yorum yapamayacağım ama honor bile düşük seviye kalıyor apple ve samsung karşısında

Geri