Okuldan geldikten sonra uyuyup uyanıp sabah okula gitme işi

Reaksiyon skoru
6
12.sınıfım 3 gün staja gidiyorum 2.gün okul şeklinde okuldan geldiğimde 8 saat uyuyup gece uyanıp sabaha kadar oyun oynayıp okula öyle gitmeyi düşünüyorum ben bunu yapıyordum aslında ama tatil girince biraz bozuldu bu düzen şimdi yeniden uygulamayı düşünüyorum hem enerjik giderim çünkü sabahın köründe uyanınca yorgun oluyor insan

12.sınıfım 3 gün staja gidiyorum 2.gün okul şeklinde okuldan geldiğimde 8 saat uyuyup gece uyanıp sabaha kadar oyun oynayıp okula öyle gitmeyi düşünüyorum ben bunu yapıyordum aslında ama tatil girince biraz bozuldu bu düzen şimdi yeniden uygulamayı düşünüyorum hem enerjik giderim çünkü sabahın köründe uyanınca yorgun oluyor insan
tam olarak onu yapıyorum şu anda, ben 11. sınıfım okul için kolay oluyor da, stajda çalışırken zor olmuyor mu senin için

Öğretmenlere oyundan efsane kareleri mi anlatıyon? 😂

ben geçen sene okuldan 1de geliyordum direk bilgisayarı açıp gece 3e kadar oyun oynuyordum sonra kapatıp 7ye kadar yatıyordum baya iyi zamanlardı

Ekrana ekmek banıyorum ya bizim okulu yıktılar 9. sınıf ilk dönem oradaydık 2. dönem başka okulda öğlenci olduk 1 de girip mesela yarın 7 de çıkacağız şuan 12. sınıfım eskiden karanlıkta gidiyorduk eve yine ders süresi 30dk ya indirildi ama teneffüsleri 5dk uzattılar genel olarak bir gün 5 de çıkıyoruz diğer günler ya 6 yada 6 40 ta salı günleri 7 10 geçe çıkıyoruz eve geliyorum 8i geçiyor sabahın 5 ine kadar oturuyorum yatıyorum 11 bucuk 12 de kalkıyorum 12 buçuktan sonra çıkıyorum otobüsle 2 durak yokuş var diye üşendiriyor yürümek biner giderim 13 20 de ders başlar sabahçıları kıskanmıyor değilim lavuklar 1 de çıkıyor mis gibi çık gez dolaş akşama kadar biz prime saatlerde dersteyiz sadece haftasonumuz var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,401
Üyeler
190,366
Son üye
gandarz
Geri