neden suistimal edelim?Abi herkes yazsın madem, aldığınız ram 'in yorumuna 1 puan verin. İndirimli fiyattan aldım ve iptal ettiler.
onay gelmeden vermezlerUrunler magazalar icin stoklara acildi. Evimin dibindeki magazada 10k lik 64gb ramin stogu var daha iptal gelmedi onay beklerken gidip alabilir miyim diye sormali miyim?
2/10 ragebaitneden suistimal edelim?
Sistem kilitli diyip vermiyorlarmış yine de dene ne kaybedersin bizi de aydınlatUrunler magazalar icin stoklara acildi. Evimin dibindeki magazada 10k lik 64gb ramin stogu var daha iptal gelmedi onay beklerken gidip alabilir miyim diye sormali miyim?
Yanlışlıkla fiyat giriyorlar ben de yanlışlıkla 1 puan yorum giricem işte ne varneden suistimal edelim?
daha 20 dk önce bizzat birine gidip mağaza sordurdum öyle dedi ama şimdi sitede tükendi diye görünürken şimdi stoktaki mağazalar diye gelmiş yeniSistem kilitli diyip vermiyorlarmış yine de dene ne kaybedersin bizi de aydınlat
10.000 lik urun icin konusuyorumz. ilk olarak tukendi dendi sonra ise fiyat guncellendi 52.259 olarak sonra da magazalarin stoklarini actilar. Belki iptal yemez belli degil.daha 20 dk önce bizzat birine gidip mağaza sordurdum öyle dedi ama şimdi sitede tükendi diye görünürken şimdi stoktaki mağazalar diye gelmiş yeni
Hocam hangi urundu ben alayim(!)Ben iptal ettim provizyon bitmeden kolay gelsin size![]()