-oflu-
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Buna yazacaksın, adres neresi hemen gelip alıyorum. Bakalım ne der?Alıntıyı görüntüle
meşhur al-sat faresi #2
Buna yazacaksın, adres neresi hemen gelip alıyorum. Bakalım ne der?Alıntıyı görüntüle
meşhur al-sat faresi #2
Hulk gerçek olabilr mi senceŞaka mı la bu 12 k ne?
Ya 128gb ram aldim 2 liraya ama cl56 yaO değil de bazıları aldıkları Ramde expo yok diye ağlıyordu. Oğlum bi durun gelsinde ağlarsınız![]()
Kardeşim şu anda şehir dışındayım 1 haftaya geliyorum. Sen kaporayı yolla.Buna yazacaksın, adres neresi hemen gelip alıyorum. Bakalım ne der?
herkesinki onayda kralİptal olan yada alabilen var mı?
ticaret zaten al sat dostum? vatanda mı al-satcı o zaman toptan ucuza ithal edip bize kitliyor bu ramlerikullandığın bir ürünü satmak ayrı, fırsattan yararlanıp kendine çıkar yaratmak ayrı.
Bizde derinizAlıntıyı görüntüle
Tanıdık bu, kendisi kuzenim olur. Vatandaki fotoğrafı yok elimde teknosada çalışıyordu önceden. Yalnız ne alaka anlamadım nerden biliyorsunuz ki fiziksel özelliklerini?
Yok kanka direkt satildi diyip gecer bi zeki saticilar.Kardeşim şu anda şehir dışındayım 1 haftaya geliyorum. Sen kaporayı yolla.
İptal olan yada alabilen var mı?
sen de yurtdışından ithal et ucuza sat vatan gibi, millet senden alınca iptal et firma olarak kendini koy bi.ticaret zaten al sat dostum? vatanda mı al-satcı o zaman toptan ucuza ithal edip bize kitliyor bu ramleri