1000 tl Fiyat Performans mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
70
Bütçe
1000
Arkadaşlar selamlar
Elimde yaklaşık 5 yıldır kullandığım Steelseries Rival 100 var. mouse beni çok memnun etti hala bir sorunu yok fakat artık yavaştan eskidi gibi. Maximum 1100 tl ye kadar çıkabileceğim. Yks den sonra cs2 ye devam edeceğim. Görünüşü önemli değil, sensörü ve hertzinin iyi olduğu bildiğiniz fiyat performans mouse var mı ?
Bu fiyata çok kaliteli bir şey arammıyorum öyle superlight gibi. Logitech g102 dışında önerebileceğiniz olursa memnuniyet duyarım.

Aklımda ilk olarak :
Razer DeathAdder Essential
Havit Gamenote MS966SE
GamePower Radus
Msi GM320
Aula SC580X Lightweight PAW3311

Arkadaşlar selamlar
Elimde yaklaşık 5 yıldır kullandığım Steelseries Rival 100 var. mouse beni çok memnun etti hala bir sorunu yok fakat artık yavaştan eskidi gibi. Maximum 1100 tl ye kadar çıkabileceğim. Yks den sonra cs2 ye devam edeceğim. Görünüşü önemli değil, sensörü ve hertzinin iyi olduğu bildiğiniz fiyat performans mouse var mı ?
Bu fiyata çok kaliteli bir şey arammıyorum öyle superlight gibi. Logitech g102 dışında önerebileceğiniz olursa memnuniyet duyarım.

Aklımda ilk olarak :
Havit Gamenote MS966SE
GamePower Radus
Msi GM320

Hocam az daha ekle düz atk A9 al

Hocam normalde dediğiniz mouse 2k tl, wraith adlı sitede 1500 tl.
Sizce deathAdder daha iyi değil mi ? 500 lira fark var arada
hocam söylediğim mouse fiyatına göre çok fp fakat sizin önerdiğiniz mouse 5 yıl öncenin mouseu yani bu mouse un sensörleri oldukça eski fakat atk a9 içinde paw3395 sensörü bulunduruyor bu en iyi 2. sensör olarak söylenir ve atk a9 un çıkış tarihi 2025in nisan ayında piyasaya sürüldü

hocam söylediğim mouse fiyatına göre çok fp fakat sizin önerdiğiniz mouse 5 yıl öncenin mouseu yani bu mouse un sensörleri oldukça eski fakat atk a9 içinde paw3395 sensörü bulunduruyor bu en iyi 2. sensör olarak söylenir ve atk a9 un çıkış tarihi 2025in nisan ayında piyasaya sürüldü
Tamamdır hocam teşekkür ederim. AT A9 bulursam alırım olmazsa deatadderden devam.
Kokrtuğum tek şey, kablosuz mouselerde ( gamepower gibi ) takılma oluyor. Umarım üzmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam en son g102 ye bakıyordum şiddetle bütçe arttır dediler 500 kağıt çıkabildim. Öğrenci olduğum için paranın çoğunu mouseye vermek istemiyorum. Yks den sonra cs2 oynayacağım atk a9 veya deathadder beni götürür diye umuyorum

Tamamdır hocam teşekkür ederim. AT A9 bulursam alırım olmazsa deatadderden devam.
Kokrtuğum tek şey, kablosuz mouselerde ( gamepower gibi ) takılma oluyor. Umarım üzmez

Valla hocam en son g102 ye bakıyordum şiddetle bütçe arttır dediler 500 kağıt çıkabildim. Öğrenci olduğum için paranın çoğunu mouseye vermek istemiyorum. Yks den sonra cs2 oynayacağım atk a9 veya deathadder beni götürür diye umuyorum
hocam vazgeçtim razer almayacağım.
Fantech Helios GO XD5 düşünüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar

Aklımda ilk olarak :
Havit Gamenote MS966SE
GamePower Radus
Msi GM320

yaklaşık 1 ay önce gamepower ursa aldım memnunum ona da bir göz atabilirsin

hocam bunun malzeme kalitesi iyi değil ve sensör olarak atk a9 daha iyi mcu olarak atk daha iyi sktarez konusunda aynı atk daha iyi ama bilmemm illa bunu alıcam diyorsanız alabilirsiniz
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam, sizin sayenizde razer essential ı almaktan vazgeçtim fakat atk a9 a gelirsek evet 3395 sensör kullanıyor fantech helios ise 3370
Ptt awm sitesinden ucuz bir fiyata buldum ve almak istiyorum. Atk a9 ise biraz tuzlu kalıyor bana.
Teşekkürler <3

https://furylevel.com/fevell-z1-se çok kaliteli değil ama iş görür, şiddetle daha çok bütçe ayırmanızı öneririm .)
Hocam tavsiye ettiğiniz mouse paw 3311 sensör kullanıyor bu fiyata daha iyi mouseler vardır elbet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,663
Üyeler
190,418
Son üye
ozgurltnz
Geri