sdgerhlermkgpıkoMPKOSLADGMWREKPSOGMWERPKILGÖWEĞGPLŞEWÖGOĞLWREÖGOLWREGÖÇWERİGWE SUYU PÜSKÜRTTÜM A-Wben aleviyim zaten bir şey olmaz
sdgerhlermkgpıkoMPKOSLADGMWREKPSOGMWERPKILGÖWEĞGPLŞEWÖGOĞLWREÖGOLWREGÖÇWERİGWE SUYU PÜSKÜRTTÜM A-Wben aleviyim zaten bir şey olmaz
Yav reis geçende olursa yazarım diyip yazmamıştın merak edioz söylesenebu arada eğer siparişim komple iptal yemezse vatan bir şey yapmış göndermek için her firma yapmaz bunu bir iki güne yazarım
Teklifim hala geçerli96 GB lik ram kullanmayacaklar ürün gelirse 2 bin tele farkla alabilirim
Yanarım detaylıca bakmadığıma yanarımNapcaz tek rami mi 2.elinin bira yari fiyatına hocam![]()
Mağazadan alanlara ne olacak merak ediyorum onlara karışmazlar da geri çağırma mı yaparlar?Şimdi aradım 2 ürün almıştım muhtemelen 1 tanesi onaylanacak denildi fiyat hatası var denildi gün içinde netleşicekmiş
Elindeki ramler yancakmış bir anda senin gibiMağazadan alanlara ne olacak merak ediyorum onlara karışmazlar da geri çağırma mı yaparlar?
Mağazadan alanlara ne olacak merak ediyorum onlara karışmazlar da geri çağırma mı yaparlar?
Geri çağırma neymiş ya, bence koçbaşı ile kapıyı kırıp eve girip rami alır mağazaya geri götürürler.Mağazadan alanlara ne olacak merak ediyorum onlara karışmazlar da geri çağırma mı yaparlar?
enseden tutup çekceklermiş gizli bilgi yaymayınMağazadan alanlara ne olacak merak ediyorum onlara karışmazlar da geri çağırma mı yaparlar?