SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,159
Hep forumda olurum normalde olmadığım zamana denk geldi şansımasorma yaşuan kavgaya döndü konu
Hep forumda olurum normalde olmadığım zamana denk geldi şansımasorma yaşuan kavgaya döndü konu
ram indirimini o kaplandan görmüştür kaplan paylaşmış ilkReis ram indirimini nerden buldun ya forum oraya dolustu![]()
kaplan kim bilmem, telegram üzerinden gördüm forumdakiler faydalansın dedimram indirimini o kaplandan görmüştür kaplan paylaşmış ilk
Çok normal fiyat iyi ve 6 taksit vardıKaçırdım daha yeni açılmış konu üzdü
Telegramda gördüğün adam iştekaplan kim bilmem, telegram üzerinden gördüm forumdakiler faydalansın dedim
kaplan kım nerden paylasıyo aga oram indirimini o kaplandan görmüştür kaplan paylaşmış ilk
Net bilgi yok sorabilirsin satıcıyaBozdan yeni versiyonunu mu satıyor ? Ben aldım ama eski olan ilk sürümü göndermesin
Wpden sordum farklı versiyonu olduğunu sizden duyuyoruz ama 180 hz bu dediler iptal ettim ben deNet bilgi yok sorabilirsin satıcıya
Bilgileri olmayabilir keşke ürün kodu isteseydinizWpden sordum farklı versiyonu olduğunu sizden duyuyoruz ama 180 hz bu dediler iptal ettim ben de
Çünkü standart 180 geliyor manuel olarak ayarlayıp alıyosun 200hzWpden sordum farklı versiyonu olduğunu sizden duyuyoruz ama 180 hz bu dediler iptal ettim ben de
eskiBozdan yeni versiyonunu mu satıyor ? Ben aldım ama eski olan ilk sürümü göndermesin
Satıcı Bozdon Teknoloji mi idi paylaştığınız linke tıklandığında teknoklik satıcısına gidiyorBu fiyat bandında rakipsiz
200-210 hz bandına çıkarılabiliyor.
Satıcı güvenilir
KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör
Evet bozdan dıSatıcı Bozdon Teknoloji mi idi paylaştığınız linke tıklandığında teknoklik satıcısına gidiyor