Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 459
Hocam ilanını gördük senin de hayırlı satışlar dilerim. En azından ürün gelmeden koymadın teşekkür ederim. Keşke herkes böyle olabilse.Olay ne ya meraktan öldük
Hocam ilanını gördük senin de hayırlı satışlar dilerim. En azından ürün gelmeden koymadın teşekkür ederim. Keşke herkes böyle olabilse.Olay ne ya meraktan öldük
yine iyisin acele edip ilk linktekileri 5600 cl46 16gn çektikAlıntıyı görüntüle
Sipariş saatim 11.32 henüz onaylanmadı, teke düşürüyorlar dediniz acaba hangisini gönderecekler (11k ya 64 alamadığıma üzülüyorum)
Bekliyoruz aynı şekilAlıntıyı görüntüle
Benim gibi farklı ramlerden sipariş verenlere napiyolar acaba ahdhshhshshs küfür etmeyin hepsi lazim satış falan yok![]()
çoklu alım yapanlara bile alım adedini manuel 1e düşürüp göndereceklerFirma övecek yaşları geçeli çok oluyor fakat şu hatalı fiyatlandırma durumunda milletin gönlü olsun diye sipariş geçenlerin yarısına bile ürünleri yollasalar helal olsun Vatan'a, ki çoklu alım yapmayanlara gönderecekler gibi duruyor. Bu bellek krizinde çok iyi, umarım al-sat değil de ihtiyacı olanlara ulaşır
Güzel reklam oldu adamlara, eline ulaşanlara hayırlı olsun şimdiden
az olmuş yaAlıntıyı görüntüle
Benim gibi farklı ramlerden sipariş verenlere napiyolar acaba ahdhshhshshs küfür etmeyin hepsi lazim satış falan yok![]()
ses etma gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştırben heyecandan tel no yu yanlış girdim ya arayıp düzelttirsem mi hiç çaktırmasam mı
düzelttir hocam zaten farkındalar durumunben heyecandan tel no yu yanlış girdim ya arayıp düzelttirsem mi hiç çaktırmasam mı
ben evin adresini eski evin adresi verdim sıkıntı yokben heyecandan tel no yu yanlış girdim ya arayıp düzelttirsem mi hiç çaktırmasam mı
çaktırma aldıktan sonra düzelttirip yeni fatura isteben heyecandan tel no yu yanlış girdim ya arayıp düzelttirsem mi hiç çaktırmasam mı
Kargo verilmeden iptal edilmişti.