crossplay yok sanırımo telefondan ben oynuyor ben pc den aynı evden değilde farkı evlerden beraber oynamak istiyoruz nasıl yapabiliriz
crossplay yok sanırım![]()
crossplay yok çalışır mı bilmiyorum ama bi ihtimal bluestacks benzeri uygulamadan beraber oynayabilirsiniz emin degilim ama denenebilir
Steam link ile belki
Ama yinede farklı ip den bağlanmıyor aynı evden girebiliyorsunuz sadece bluestack kullanmamda onu çözsem belki girebiliriz var mı başka önerisi olancrossplay yok oynayamazsın
Ama yinede farklı ip den bağlanmıyor aynı evden girebiliyorsunuz sadece bluestack kullanmamda onu çözsem belki girebiliriz var mı başka önerisi olan
Aynı ip den bağlanmıyorsunuz değil mi bakayım nasıl yapıldığına öyle oynuyalım teşekkürlerTelefon bilgisayar uyumsuzluğuymuş ben de Xbox steam epic falan cross platform sandım
Online-fix diye rus crack sitesi vardı oradan oynuyoruz kardeşimle
Yok Steam ve Xbox üzerinden oynuyormuş gibi kandırıyor sistemiAynı ip den bağlanmıyorsunuz değil mi bakayım nasıl yapıldığına öyle oynuyalım teşekkürler
Ben Palworld oynuyorum şu an burdan. (NOT: ANTİVİRÜS TESTİ YAPMADIM YTD)O zaman güzel hocam deneyeyim teşekkür ederim düzgün bir link atma şansınız var mı
Arkadaşım mobilden gelip benimle oynuyabilicekse herhangi bir sorun yok kullananların geneli yüklemiş bunu teşekkür ederimBen Palworld oynuyorum şu an burdan. (NOT: ANTİVİRÜS TESTİ YAPMADIM YTD)
https://online-fix.me/games/officialservers/17429-palworld-po-seti.html
Stardew Valley linki de bu denemedim oluyor mu diye ama %98 oluyordur tüm denediğim oyunlar oldu.
![]()